![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én legálisan kifizetett egy licencelt példányát az Office 2003 révén Emory. Ezek kapcsolva az Office 2007 a közelmúltban, és az elmúlt néhány hónap nem tudok frissíthetem hivatal. Ez az én régi számítógép amit jelenleg (a sört a számítógépet cérna részletek lol). Nekem van egy-egy példányát 2007 home diák, hogy megvásárolta az én "új" számítógép, amely 2 licencek balra. Honnan átkapcsolás anélkül minden dokumentumokat? Már több mint száz cikkeket írtam, hogy nem akarom elveszíteni csak a fenébe, nem tudom ez a frissítés 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozogtak a post, hogy a saját releváns téma, kösz.
| |||
| |||
| De nem válaszolt, és azt hiszem, fontos, amennyiben a jogi másolatát az érintett, mert az engedélyek is szubjektív. |
|
| |||
| |||
| Nem válaszoltam, mert nem tudom, én meg egyszerűen csak tájékoztatták volna mozdult el a postán. Rossz post volt meggyőződve arról, futtatod eredeti szoftver, a kérdés nem arról szól, irodai frissítése és ha az Office dokumentumok elvesztése nélkül. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumentumok nem lehet probléma, ha uninstall Office 03, az összes olyan dokumentumot, megmentetted marad, akkor, amikor az Office 07, meg kell tenni, hogy olvassa el az Office 03 fájlokat.