![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš teisiškai už licencijuotą kopiją Office 2003 per Emory. Jie perėjo į "Office 2007" neseniai, o pastaruosius kelerius mėnesį aš negaliu atnaujinti savo biurą. Tai mano seną kompiuterį, kurį aš šiuo metu (žr. alų Mano kompiuteris thread for details lol). Turiu 2007 m. namų studentų, kad aš nupirkti mano "naujas" kompiuterį, kuris turi 2 licencijos kopiją į kairę. Kaip man pereiti per neprarandant visus savo dokumentus? Turiu virš šimto straipsnių parašiau, kad aš nenoriu prarasti bet tik Damn, I can't atnaujinti 2003 metais. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo perkelti pranešimą į ją savo atitinkamus siūlai, ačiū.
| |||
| |||
| Bet neatsakė, ir aš manau, kad buvo atitinkama kiek teisinis kopija buvo susirūpinusi dėl to, licencijos gali būti subjektyvi. |
|
| |||
| |||
| Nesu atsakyti, nes aš nežinau, aš tiesiog informuoti you perkėlė savo pareigas. Blogis pranešimas apie įsitikinkite paleisti originalią programinę įrangą, jūsų klausimas yra apie pareigas ne atnaujinimą ir, jei galite įdiegti "Office", neprarandant dokumentus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumentai negali būti išduoti, jei pašalinti "Office 03, visus dokumentus, kuriuose jūs išsaugojote liks, tada, kai jus įdiegti" Office 07, ji turėtų turėti galimybę skaityti "Office 03 failų.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Cant atnaujinti Microsoft Office 2007 | Marve | Office Suites & Applications | 3 | Birželis 15, 2008 06:58 |
| "Office 2007" Žinynas | elstewy | Office Suites & Applications | 1 | 26 sausis 2008 17:21 |
| Pagalba MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Applications | 18 | 22 sausis 2008 10:41 |
| Temos įrankiai | |
| |