![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I legalnie zapłacić za licencjonowaną kopię pakietu Office 2003 poprzez Emory. One włączone do pakietu Office 2007 niedawno, aw ciągu ostatnich kilku miesięcy to nie mogę uaktualnić mojego biura. To jest dla mojego starego komputera, który jestem obecnie (patrz piwa w moim komputerze wątku szczegóły lol). Mam kopię 2007 domu studenta, że zakupione dla mojej "nowej" komputera, który posiada 2 licencje lewo. Jak przełączania bez utraty wszystkich moich dokumentów? Mam ponad sto artykułów napisałem, że nie chcę tracić ale cholera, nie mogę zaktualizować to 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zostały przeniesione do Twojego posta to odpowiednim wątku, dzięki.
| |||
| |||
| Ale nie na nie odpowiedzieć, i myślę, że to istotne, jeżeli chodzi o prawną odpis był zaniepokojony, ponieważ licencji może być subiektywna. |
|
| |||
| |||
| I nie odpowiedzieć, ponieważ nie wiem, ja po prostu miałem informujący przeniósł swoje stanowisko. Zła wiadomość została upewniając się o uruchomieniu prawdziwego oprogramowania, Twoje pytanie jest o urzędzie aktualizacji i jeśli nie można zainstalować pakiet Office bez utraty dokumentów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumenty nie powinny być problemem, jeśli odinstalowaniu pakietu Office 03, wszystkie dokumenty zapisane pozostaną, a następnie podczas instalacji pakietu Office 07, powinien on być w stanie odczytać pliki pakietu Office 03.