![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am plătit legal pentru o copie licenţiată a Office 2003 prin Emory. Au trecut la Office 2007 de curând, şi în ultimele câteva luni nu pot actualizare biroul meu. Aceasta este pentru vechiul meu calculator, care sunt în prezent pe (a se vedea de bere, în calculatorul meu şirul pentru detalii lol). Am o copie a 2007 Acasa student care i cumpărate pentru a-mi "nou" computer care are 2 licente stânga. Cum trec peste, fără a pierde toate documentele mele? Eu am peste o sută de articole am scris că nu vreau să pierd dar doar la naiba, nu pot să actualizeze această 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-au mutat-vă pentru a posta este proprii relevante şirul, multumesc.
| |||
| |||
| Dar nu a răspuns el, şi cred că a fost relevante în măsura în care este o copie a fost în cauză, pentru că licenţele pot fi subiective. |
|
| |||
| |||
| Nu m-am răspuns pentru că nu ştiu, am fost pur şi simplu a informa că am mutat dvs. post. Rele post a fost de aproximativ asigurându-vă că vă rula software-ul original, întrebarea ta este de aproximativ birou actualizarea şi dacă nu aveţi posibilitatea să instalaţi birou, fără a pierde documente. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Documente nu ar trebui să fie o problemă, dacă dezinstalaţi Office 03, toate documentele care l-aţi salvat va rămâne, atunci când se instalează Office 07, acesta ar trebui să poată citi fişierele Office 03.