![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја легално платили за лиценцирану копију система Оффице 2003 путем Еморы. Они су се пребацили на Оффице 2007 у задње време, те у последњих месец не могу модернизирати мој уред. Ово је за мој стари компјутер који сам тренутно на (види пиво у мом рачунару тхреад за детаље лол). Имам копију 2007 дом и студент који сте купили за мој "нови" рачунар које има 2 лиценце лево. Како се могу пребацити путем, без да изгубите све моје документе? Имам преко стотину чланака сам написао да не желим изгубити али доврага, не могу модернизирати ову 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Су премештене свој пост на њега сопствене релевантне тхреад, хвала.
| |||
| |||
| Али није то одговорити, а мислим да је то релевантно што се тиче правног примјерак је забринута због лиценце могу бити субјективне. |
|
| |||
| |||
| Нисам одговор, јер ја не знам, ја се једноставно вас обавијештава преселио сам свој пост. Зала је пост о побринете што покренете оригиналан софтвер, Ваше питање је о канцеларији модернизација и ако не можете да инсталирате систем Оффице без губљења докумената. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Документи не би требао бити проблем, ако га деинсталирам Оффице 03, све документе ће вам остати сачувана, онда када инсталирате Оффице 07, то би требао бити у могућности за читање Оффице 03 филес.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| Цант ажурирање Мицрософт Оффицеа 2007 | марве | Оффице & Апплицатионс | 3 | 15. јуна 2008 06:58 |
| Оффице 2007 помоћ | елстеуы | Оффице & Апплицатионс | 1 | 26 јануар 2008 17:21 |
| Помоћ МС Оффице 2007! | сханнва | Оффице & Апплицатионс | 18 | 22 јануар 2008 10:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |