![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я юридичну заплатити за ліцензійну копію Office 2003 через Еморі. Вони перейшли на Office 2007 недавно, і в останні кілька місяців, я не можу оновити мій офіс. Це для мого старого комп'ютера, який я в даний час (див. пива в моєму комп'ютері потік для докладної LOL). У мене є копія 2007 будинок студента, який я придбав за "новий" комп'ютер, який має 2 ліцензії сторінки. Як мені перемикатися без втрати всі мої документи? Мене є більше ста статей я писав, що я не хочу втрачати а просто чорт, я не можу оновити цю 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевели свій пост, щоб його власні відповідні нитки, спасибо.
| |||
| |||
| Але нічого не відповів, і я думаю, що це має відношення як що стосується легальної копії, оскільки ліцензія може бути суб'єктивною. |
|
| |||
| |||
| Я не відповів, тому що я не знаю, я був просто інформувати вас, я переїхав повідомленні. Evils відправлено близько переконавшись запуску справжнього програмного забезпечення, ваше запитання про офісі не оновлювалося, і якщо ви можете встановити службу без втрати документів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Документи, не повинно бути проблемою, якщо ви видалите Управління 03, всі документи, збережені залишиться, під час установки Office 07, він повинен уміти читати Управління 03 файлів.