![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Дъщеря ми беше там и купих каза софтуера, зареден, но той навик "отворен". Докато бях се, че rang Microsoft, те взеха над инсталация от крайните им каза, че ще отнеме arrox 20mins за натоварване, те каза чао чао, защото те ще са у дома. След това се опита отново, и то все още няма да се "отворен". Вие можете да го опитва да отвори, но doesn't. Всякакви идеи, хора, ще оценява от помощ / съвет. Благодаря на всички Тери |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих каже да го получи възстановяване и изтегляне на OpenOffice вместо това е безплатна версия на офис и прави доста почти същата работа. Ти просто трябва да си спомням за да запишете файлове в правилния формат. Тя се инсталира на системата, но не е в състояние да открие това?
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| |||
| |||
| Здравей Historygirl За съжаление 4 забавяне (работи) За съжаление, ние го купи от Аргос и те не възстановяването на компютърни програми. Ние rang до Microsoft (струва щастието), в края на краищата имаме тя работи в "нов профил" на моя компютър, работи перфектно сега. Казаха имаше нещо нередно с моя Device Manager и беше блокиращи нещо! I havent имаме улика зная той беше на около ..... най-малко след Разходен £ 100 работи, но ще използват този форум повече в бъдеще и да получите допълнителна помощ от вас експерти! Tks отново TC |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че сте го работят сега. Той вероятно ще бъде, че тя не е била инсталирана под внимание администратор на компютъра. Това форуми добри Съгласен съм, това е помогнал мен.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моля, изчакайте, докато Windows конфигурира Microsoft Office Дом и Студентски 2007 | mikelebus | Офис Suites & Приложения | 2 | 30 Юни 2009 04:12 |
| Преинсталирането на офис Начало / студент допълнение | mpenney | Офис Suites & Приложения | 1 | 19 ноември 2008 08:08 |
| MS Office Студентски Обява | tastyguru | Офис Suites & Приложения | 1 | 24 април 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Дом и Студентски 2007 | bluevin123 | Офис Suites & Приложения | 2 | 6 април 2008 11:16 |
| Студентски 0ffice 2007 | 9kelad | Офис Suites & Приложения | 2 | 17 Дек 2007 10:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |