menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Kancelář doma a student 2007

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2007, 12:15
Člen Skupina

Default Kancelář doma a student 2007

Zdravím všechny
Moje dcera šla ven a koupil řekl software, naložena, ale je zvyklý 'open'. když jsem se jí zvonila Microsoft, které převzala od své instalace konci řekl, že by se arrox 20mins to naložit, řekli bye bye, protože šli domů. Poté se pokusil znovu, a to ještě nebude 'open'. Můžete si jej pokouší otevřít ale doesnt. Jakékoliv myšlenky lidí, by ocenili pomoc / radu. Díky všem
Terry
Old 5. října 2007, 13:06
Dárce Skupina

Já bych řekl vzít zpět získat náhradu a stáhnout OpenOffice namísto toho je to bezplatné verze kancelářského a dělá skoro stejnou práci. Musíš mít na paměti pro uložení obrázků ve správném formátu.

Je nainstalován na systému, ale není schopen otevřít potom?

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se

Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základní deska:
Gigabyte MA770-UD3
Paměť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operační systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 6. října 2007, 05:14
Člen Skupina

Ahoj Historygirl
Omlouváme se zpožděním 4 (pracuje) Bohužel jsme jej koupil od Argos a nejsou náhrady pro počítačové programy. My zvonil až microsoft (stojí majlant), nakonec jsme to v práci na základě 'nový účet' v mém počítači, funguje perfektně nyní. Říkali, že tam bylo něco špatného na mé správce zařízení a bylo to něco blokování! I havent má ponětí wot byl o cca ..... alespoň po výdaje 100 liber to funguje, ale bude používat toto fórum více do budoucnosti a získat další rady od vás odborníci!
TKS znovu
TC
Old 6. října 2007, 09:45
Dárce Skupina

Jsem rád, že jste jej nyní pracuje. To by mohlo být, že to nebyla instalována v rámci účtu správce v počítači.

Toto fórum dobrou Souhlasím je to pomohlo mně.

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Čekejte prosím, Windows Nastaví Microsoft Office Home a Student 2007 mikelebus Office & Aplikace 2 30. června 2009 04:12
Přeinstalovali úřad home / student navíc mpenney Office & Aplikace 1 19. listopadu 2008 08:08
MS Office pro studenty Deal tastyguru Office & Aplikace 1 24. dubna 2008 05:25
Microsoft ® Office Home a Student 2007 bluevin123 Office & Aplikace 2 6. dubna 2008 11:16
Student 0ffice 2007 9kelad Office & Aplikace 2 17. prosince 2007 10:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.