![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Moje dcera šla ven a koupil řekl software, naložena, ale je zvyklý 'open'. když jsem se jí zvonila Microsoft, které převzala od své instalace konci řekl, že by se arrox 20mins to naložit, řekli bye bye, protože šli domů. Poté se pokusil znovu, a to ještě nebude 'open'. Můžete si jej pokouší otevřít ale doesnt. Jakékoliv myšlenky lidí, by ocenili pomoc / radu. Díky všem Terry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl vzít zpět získat náhradu a stáhnout OpenOffice namísto toho je to bezplatné verze kancelářského a dělá skoro stejnou práci. Musíš mít na paměti pro uložení obrázků ve správném formátu. Je nainstalován na systému, ale není schopen otevřít potom?
|
| |||
| |||
| Ahoj Historygirl Omlouváme se zpožděním 4 (pracuje) Bohužel jsme jej koupil od Argos a nejsou náhrady pro počítačové programy. My zvonil až microsoft (stojí majlant), nakonec jsme to v práci na základě 'nový účet' v mém počítači, funguje perfektně nyní. Říkali, že tam bylo něco špatného na mé správce zařízení a bylo to něco blokování! I havent má ponětí wot byl o cca ..... alespoň po výdaje 100 liber to funguje, ale bude používat toto fórum více do budoucnosti a získat další rady od vás odborníci! TKS znovu TC |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že jste jej nyní pracuje. To by mohlo být, že to nebyla instalována v rámci účtu správce v počítači. Toto fórum dobrou Souhlasím je to pomohlo mně.
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Čekejte prosím, Windows Nastaví Microsoft Office Home a Student 2007 | mikelebus | Office & Aplikace | 2 | 30. června 2009 04:12 |
| Přeinstalovali úřad home / student navíc | mpenney | Office & Aplikace | 1 | 19. listopadu 2008 08:08 |
| MS Office pro studenty Deal | tastyguru | Office & Aplikace | 1 | 24. dubna 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Home a Student 2007 | bluevin123 | Office & Aplikace | 2 | 6. dubna 2008 11:16 |
| Student 0ffice 2007 | 9kelad | Office & Aplikace | 2 | 17. prosince 2007 10:58 |
| Thread Nástroje | |
| |