![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Η κόρη μου πήγε και αγόρασε είπε λογισμικού, φορτωμένο, αλλά αυτό wont 'ανοικτά ". ενώ προβλέπεται ότι ήμουν rang Microsoft, που ανέλαβε την εγκατάσταση από το τέλος τους είπε ότι θα λάβει arrox 20mins μέχρι να φορτώσει, είπαν bye bye επειδή πήγαιναν σπίτι. Στη συνέχεια, προσπάθησε πάλι και ακόμα δεν θα είναι «ανοικτή». Μπορείτε εδώ θα προσπαθεί να ανοίξει αλλά doesn't. Κάθε ιδέες τους ανθρώπους, θα εκτιμηθεί κάθε βοήθεια / συμβουλή. ευχαριστεί όλους Terry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πει το πάρω πίσω και να πάρετε μια επιστροφή κατεβάσετε OpenOffice αντί να είναι μια δωρεάν έκδοση του Office και κάνει λίγο πολύ την ίδια δουλειά. Απλά πρέπει να το θυμόμαστε για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στην σωστή μορφή. Είναι εγκατεστημένο στο σύστημα, αλλά είναι σε θέση να ανοίξει στη συνέχεια;
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Γεια Historygirl Λυπούμαστε 4 καθυστέρηση (εργάζεται) Δυστυχώς, αγόρασε από το Άργος και δεν επιστροφή για τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εμείς μέχρι rang Microsoft (κόστος μια περιουσία), στο τέλος πήραμε αυτό που εργάζονται υπό 'ένα νέο λογαριασμό' στον υπολογιστή μου, τώρα δουλεύει τέλεια. Είπαν ότι υπάρχει κάτι λάθος με το διαχειριστή της συσκευής μου και αυτό ήταν κάτι το κλείδωμα!! I havent πήρε μια ένδειξη WOT ήταν για περίπου ..... τουλάχιστον μετά δαπάνες £ 100 δουλεύει, αλλά θα χρησιμοποιήσει αυτό το φόρουμ περισσότερο στο μέλλον και περισσότερες συμβουλές εμπειρογνωμόνων από εσάς! TKS πάλι TC |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που έχετε τώρα εργασίας. Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ότι δεν είχε εγκατασταθεί σύμφωνα με το λογαριασμό διαχειριστή στον υπολογιστή. Αυτό το φόρουμ καλό είναι συμφωνώ με βοήθησαν.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |