manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Office 2007 home i student

Reply

Thread Tools
Old 4. listopad 2007, 12:15
Member Group

Default Office 2007 home i student

Hi All
Moja kćer iziđe i reče kupio softver, učita ga, ali to navika 'otvoreni'. I dok je ona bila izvan rang Microsoft, oni su preuzeli instalacijski iz njihovog kraja, rekao je da će to potrajati arrox 20mins to učitavanje gore, oni je rekao zbogom, jer su one odlazile kući. Nakon toga pokušao opet i Internet pa ipak neće 'otvoreni'. Možete ga ovdje pokušavate otvoriti nego se. Bilo koje ideje ljudi, bilo koji pomoć bi dobrodošla / savjet. hvala svima
Terry
Old 5. listopad 2007, 13:06
Donatorska Grupa

Htio reći uzmi ga vratiti i dobiti povrat skinuti OpenOffice umjesto je besplatna verzija uredskog i ne ljepušan velik dio isti posao. Potrebno je samo da zapamtite za spremanje datoteka u ispravnom formatu.

To je instaliran na sustav, ali je mogao otvoriti onda?

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte

My System: HistoryGirls Self Build!

Procesor (i):
AMD Phenom X3 II 720
Matične ploče:
Gigabyte MA770-UD3
RAM memorija:
4GB Ballistix
Grafička kartica (e):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 1TB
Optički pogon (e):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
CoolerMaster Elite 330/450W PSU
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (e):
20 "Acer
Operacijski sustav (e):
Vista HP nadogradnju za W7
Old 6. listopad 2007, 05:14
Member Group

Hi Historygirl
Nažalost 4 kašnjenje (radi) Nažalost kupili smo ga od argos i ne povrat na računalne programe. Mi rang gore microsoft (cijena jednog sreće), na kraju smo ga rade pod 'novi račun' na moj računalo, sada radi savršeno. Kažu Nešto nije u redu sa mojim Device Manager blokiranjem i to je bio nešto! I luka je dobio trag znati je na oko ..... barem nakon 100 £ to radi, ali će koristiti ovaj forum više u budućnosti dobiti i više od vas savjet stručnjaka!
TKS opet
TC
Old 6. listopad 2007, 09:45
Donatorska Grupa

Drago mi je što to rade sada. Moglo bi eventualno biti da nije instalirana pod administratorskim računom na računalu.

Ovaj forume dobru Slažem to pomoć mene.

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.