kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Hivatal haza és hallgató 2007

Reply

Téma eszközök
Old Október 4 2007, 12:15
Csoport tagja

Hi All
A lányom kiment és megvette azt mondta szoftver, betöltve, de ez szokás "nyitott". amíg nem volt ő csengetett a Microsoft, hogy átvette a telepítés végén, hogy azt mondta, megteszi arrox 20mins betölteni fel, azt mondták, bye bye, mert voltak hazamegy. Ezután újra próbálkozott, és még nem "nyitott". Tudod, hogy itt próbál megnyitni, hanem doesnt. Any ideas ember lenne méltányol minden segítséget / tanácsot. thanks all
Terry
Old Október 5 2007, 13:06
Donor Group

Azt mondanám, hogy vegye vissza egy visszatérítési és letölthető az OpenOffice helyett ez egy ingyenes változat az irodai, és nem elég jól, ugyanazt a munkát. Csak, hogy ne felejtse el menteni a fájlokat a megfelelő formátumban.

Telepítve van a rendszerben, de nem tudja megnyitni aztán?

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse

My System: HistoryGirls Self Build!

Processzor (ok):
AMD AMD Phenom X3 II 720
Alaplap:
A Gigabyte MA770-UD3
RAM memória:
4GB Ballistix
Grafikus kártya (k):
Radeon HD 4850 512MB -
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
1TB Western Digital
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM/CD + RW DVD-RW LightScribe
Case / tápegység:
Cooler Elite 330/450W tápegység
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Ethernet
Monitor (ok):
20 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Vista HP-val frissítést W7
Old Október 6 2007, 05:14
Csoport tagja

Szia Historygirl
Sajnáljuk 4 késleltetés (dolgozik) Sajnos azt vettem Argos és nem visszatérítés a számítógépes programokat. Mi csendült fel a Microsoft (költség a vagyon), a végén már megvan dolgozik az "új számla" az én számítógép, tökéletesen működik most. Azt mondták, hogy valami baj van az én Eszközkezelőt és azt blokkoló valamit! I havent van clue wot volt kb ..... legalább után kiadások 100 £ működik, de mindent megtesz ezen a fórumon több, a jövőben, és még több tanácsot, akkor a szakértők!
Tks újra
TC
Old Október 6 2007, 09:45
Donor Group

Örülök, hogy azt most dolgozik. Ez lehet, hogy nem volt telepítve a rendszergazdai fiókot a számítógépen.

Ez a fórum jó egyetértek, hogy segített nekem.

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.