![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל הבת שלי יצאה ו אמר קנה תוכנה, טעון זה, אבל זה הרגל 'פתח'. כשהייתי מחוץ היא rang מיקרוסופט, הם לקחו על התקנה מ הסיום שלהם אמרו שזה היה לקחת arrox 20mins לטעון למעלה, אמרו לי ביי ביי, כי הם היו חוזרים הביתה. אחר כך ניסה שוב, והיא עדיין לא 'פתח'. כאן אתה יכול לנסות לפתוח את זה אבל doesn't. כל הרעיונות אנשים, היו ךיתורעה כל עזרה / עצה. תודה לכל טרי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי אומר לקחת אותה בחזרה לקבל החזר ולהוריד OpenOffice במקום זה בחינם גרסה של Office and עושה די הרבה באותה עבודה. אתה רק צריך לזכור לשמור את הקבצים בפורמט הנכון. הוא מותקן על המערכת, אך אין אפשרות לפתוח אז?
|
| |||
| |||
| היי Historygirl סליחה 4 עיכוב (עובד) לצערנו אנו קניתי אותו Argos והם לא החזר על תוכניות מחשב. אנחנו rang של מיקרוסופט (עלות הון), בסופו של דבר יש לנו את אותה עבודה תחת 'חשבון חדש' על המחשב שלי פועל באופן מושלם עכשיו. הם אמרו שם היה משהו לא בסדר עם מנהל ההתקן שלי והוא היה חוסם משהו! אני havent יש מושג wot שהוא היה בערך ..... לפחות לאחר ההוצאה 100 £ זה עובד אבל יהיה להשתמש בפורום יותר בעתיד ולקבל יותר ממך ייעוץ מומחים! Tks שוב TC |
|
| |||
| |||
| שמח שזה עובד עכשיו. זה יכול להיות שזה לא מותקן תחת חשבון מנהל מערכת במחשב. פורומים זה טוב אני מסכים, זה עזר לי.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |