mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Office Home and Student 2007

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 4, 2007, 12:15
Narys

Default Office Home and Student 2007

Hi All
Mano dukra išėjo ir pasakė pirkti programinę įrangą, pakrautas jis, bet tai įprotis "Atidaryti". o aš ji paskambino iš "Microsoft", jie perėmė iš jų pabaigos įrenginys pareiškė, kad ji imtųsi arrox 20mins įkelti, jie sakė Bye Bye, nes jie vyksta namo. Tada pabandė dar kartą ir ji vis dar nėra "atviras". Galite čia jis bando atidaryti, bet nepadės. Any ideas žmonių, būtų įvertintas bet Pagalba / konsultacijos. Ačiū visiems
Terry
Old Spalis 5, 2007, 13:06
Donorų grupės

Norėčiau pasakyti, priimti jį atgal gauti grąžinamąją išmoką ir parsisiųsti "OpenOffice", o tai kainuoja "Office" versiją ir ji beveik tą patį darbą. Jums reikia tik prisiminti, kad išsaugotumėte tinkamo formato failus.

Ji yra sumontuota sistema, bet negali atidaryti tada?

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk

Mano sistema: HistoryGirls Self Build!

Procesorius (-iai):
AMD Phenom X3 II 720
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE MA770-UD3
RAM atmintis:
4GB Ballistix
Graphics Card (-ai):
Radeon HD 4850 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 1TB
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Ethernet
Monitorius (-ai):
20 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Vista HP su Upgrade for W7
Old Spalis 6, 2007, 05:14
Narys

Hi Historygirl
Atsiprašome 4 vėlavimą (dirbo) Deja, mes nupirko jį iš Argo, ir jie negali grąžinti į kompiuterines programas. Mes Rang iki "Microsoft" (kaina Fortune), galų gale mes turime ji dirba pagal "nauja sąskaita" ant mano kompiuterio, veikia puikiai dabar. Jie teigė, kad buvo kažkas ne taip su mano Device Manager ir jis blokuoja kažką!! I havent got a clue WOT jis buvo apie ..... bent po išlaidų £ 100 tai veikia, bet bus panaudoti šiame forume daugiau ir ateityje gauti daugiau patarimų iš jūsų ekspertų!
TKS dar
TC
Old Spalis 6, 2007, 09:45
Donorų grupės

Džiaugiamės, kad jūs jį darbo metu. Tai galėtų būti, kad ji nebuvo įdiegta pagal sąskaitos administratoriaus kompiuterio.

Šis Forumai gero aš sutinku tai man padėjo.

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Palaukite kol Windows Microsoft Office Home and Student 2007 mikelebus Office Suites & Applications 2 Birželis 30, 2009 04:12
Įdiegti Office Home / studentas papildomai mpenney Office Suites & Applications 1 Lapkritis 19, 2008 08:08
MS Office Student Deal tastyguru Office Suites & Applications 1 Balandis 24, 2008 05:25
"Microsoft ® Office Home and Student 2007 bluevin123 Office Suites & Applications 2 6 balandis 2008 11:16
Studentų 0ffice 2.007 9kelad Office Suites & Applications 2 17 gruodis 2007 10:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.