![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Mano dukra išėjo ir pasakė pirkti programinę įrangą, pakrautas jis, bet tai įprotis "Atidaryti". o aš ji paskambino iš "Microsoft", jie perėmė iš jų pabaigos įrenginys pareiškė, kad ji imtųsi arrox 20mins įkelti, jie sakė Bye Bye, nes jie vyksta namo. Tada pabandė dar kartą ir ji vis dar nėra "atviras". Galite čia jis bando atidaryti, bet nepadės. Any ideas žmonių, būtų įvertintas bet Pagalba / konsultacijos. Ačiū visiems Terry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pasakyti, priimti jį atgal gauti grąžinamąją išmoką ir parsisiųsti "OpenOffice", o tai kainuoja "Office" versiją ir ji beveik tą patį darbą. Jums reikia tik prisiminti, kad išsaugotumėte tinkamo formato failus. Ji yra sumontuota sistema, bet negali atidaryti tada?
|
| |||
| |||
| Hi Historygirl Atsiprašome 4 vėlavimą (dirbo) Deja, mes nupirko jį iš Argo, ir jie negali grąžinti į kompiuterines programas. Mes Rang iki "Microsoft" (kaina Fortune), galų gale mes turime ji dirba pagal "nauja sąskaita" ant mano kompiuterio, veikia puikiai dabar. Jie teigė, kad buvo kažkas ne taip su mano Device Manager ir jis blokuoja kažką!! I havent got a clue WOT jis buvo apie ..... bent po išlaidų £ 100 tai veikia, bet bus panaudoti šiame forume daugiau ir ateityje gauti daugiau patarimų iš jūsų ekspertų! TKS dar TC |
|
| |||
| |||
| Džiaugiamės, kad jūs jį darbo metu. Tai galėtų būti, kad ji nebuvo įdiegta pagal sąskaitos administratoriaus kompiuterio. Šis Forumai gero aš sutinku tai man padėjo.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Palaukite kol Windows Microsoft Office Home and Student 2007 | mikelebus | Office Suites & Applications | 2 | Birželis 30, 2009 04:12 |
| Įdiegti Office Home / studentas papildomai | mpenney | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:08 |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office Suites & Applications | 1 | Balandis 24, 2008 05:25 |
| "Microsoft ® Office Home and Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Applications | 2 | 6 balandis 2008 11:16 |
| Studentų 0ffice 2.007 | 9kelad | Office Suites & Applications | 2 | 17 gruodis 2007 10:58 |
| Temos įrankiai | |
| |