mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Office Home and Student 2007

Reply

Thread Tools
Old 4 oktobris 2007, 12:15
Loceklis

Default Office Home and Student 2007

Hi all
Mana meita aizgāja un nopirka teica programmatūru, ielādes, bet tas paradis "atvērta". kamēr es no viņa rang Microsoft, viņi pārņēma iekārtai no to gala teica, ka būtu nepieciešams arrox 20mins ielādēt uz augšu, viņi teica, bye bye, jo viņi iet mājās. Pēc tam mēģināja vēlreiz un tas joprojām būs nevis "atvērts". Jūs varat šeit to mēģina atvērt, bet doesn't. Kādas idejas cilvēkiem, kas novērtē any help / padomu. paldies visiem
Terry
Old 5 oktobris 2007, 13:06
Donors Group

Es teiktu, nogādājiet to atpakaļ saņemt kompensāciju un lejupielādēt OpenOffice, nevis tas ir bezmaksas versija no amata un tas diezgan daudz pašu darbu. Jums tikai atcerēties, lai saglabātu ar pareizo formāta failus.

Tā uzstādīta uz sistēmu, bet nevar atvērt tad?

Padarīt nabadzību par vēsturi

Taisnīgumu 96 <- Lūdzu, meklēt

Mana sistēma: HistoryGirls Self Build!

Processor (s):
AMD Phenom II X3 720
Motherboard:
Gigabyte MA770-UD3
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Ballistix
Graphics Card (s):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
1TB Western Digital
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operating System (s):
Vista HP ar jaunināšanas uz W7
Old Oktobris 6, 2007, 05:14
Loceklis

Hi Historygirl
Atvainojiet 4 kavēšanās (strādājusi) Diemžēl mēs nopirkām no Argos, un tās nav kompensācija par datorprogrammas. Mēs rang up microsoft (izmaksu laime), jo galu galā dabūja tā strādā pie "jaunā konta" uz mana datora strādā perfekti tagad. Viņi teica, ka bija kaut kas nav kārtībā ar manu Device Manager, un tā bija bloķē kaut kas!! I havent got pavediens wot viņš bija apmēram ..... vismaz pēc izdevumu 100 £ tas darbojas, bet būs jāizmanto šis forums vairāk nākotnē un saņemt vairāk padomu no jums, eksperti!
TKS atkal
TC
Old Oktobris 6, 2007, 09:45
Donors Group

Priecīgs jums ir tā strādā tagad. Tas, iespējams, varētu būt, ka tā nav uzstādīta saskaņā ar administratora kontu par datoru.

Šis forums labi es piekrītu, tas palīdzēja man.

Padarīt nabadzību par vēsturi

Taisnīgumu 96 <- Lūdzu, meklēt
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.