![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Mana meita aizgāja un nopirka teica programmatūru, ielādes, bet tas paradis "atvērta". kamēr es no viņa rang Microsoft, viņi pārņēma iekārtai no to gala teica, ka būtu nepieciešams arrox 20mins ielādēt uz augšu, viņi teica, bye bye, jo viņi iet mājās. Pēc tam mēģināja vēlreiz un tas joprojām būs nevis "atvērts". Jūs varat šeit to mēģina atvērt, bet doesn't. Kādas idejas cilvēkiem, kas novērtē any help / padomu. paldies visiem Terry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es teiktu, nogādājiet to atpakaļ saņemt kompensāciju un lejupielādēt OpenOffice, nevis tas ir bezmaksas versija no amata un tas diezgan daudz pašu darbu. Jums tikai atcerēties, lai saglabātu ar pareizo formāta failus. Tā uzstādīta uz sistēmu, bet nevar atvērt tad?
|
| |||
| |||
| Hi Historygirl Atvainojiet 4 kavēšanās (strādājusi) Diemžēl mēs nopirkām no Argos, un tās nav kompensācija par datorprogrammas. Mēs rang up microsoft (izmaksu laime), jo galu galā dabūja tā strādā pie "jaunā konta" uz mana datora strādā perfekti tagad. Viņi teica, ka bija kaut kas nav kārtībā ar manu Device Manager, un tā bija bloķē kaut kas!! I havent got pavediens wot viņš bija apmēram ..... vismaz pēc izdevumu 100 £ tas darbojas, bet būs jāizmanto šis forums vairāk nākotnē un saņemt vairāk padomu no jums, eksperti! TKS atkal TC |
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums ir tā strādā tagad. Tas, iespējams, varētu būt, ka tā nav uzstādīta saskaņā ar administratora kontu par datoru. Šis forums labi es piekrītu, tas palīdzēja man.
__________________ Euro čempionāts tip = Spānija & Torres <- Damn man būtu laiduši bet par tiem Padarīt nabadzību par vēsturi Taisnīgumu 96 <- Lūdzu, meklēt |