![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All
Moja córka wyszedł i powiedział zakupione oprogramowanie, załadowany, ale to przyzwyczajenie 'open'. kiedy się ona zarówno Microsoft, miały one nad instalacją od końca powiedział, że miałaby arrox 20mins trzeba ładować, powiedzieli bye bye, ponieważ były one going home. Następnie próbował ponownie i nadal nie będzie "otwarty". Możesz tutaj próbujesz otworzyć, ale nie robi. Wszelkie pomysły ludzi, by docenić pomocy / porady. dziękuje wszystkim Terry |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I'd say go z powrotem otrzymać zwrot pieniędzy i pobrać OpenOffice zamiast to jest darmowej wersji pakietu Office i nie całkiem tak samo zadanie. Po prostu trzeba pamiętać, aby zapisać pliki w odpowiednim formacie.
Jest on zainstalowany w systemie, ale nie jest w stanie otworzyć potem?
|
|
|||
|
|||
|
Hi Historygirl
Niestety 4 opóźnienia (pracuje) Niestety, kupił go z Argos i nie refundacji na komputerze programów. We rang up Microsoft (koszt fortunę), w końcu mamy go pracujących pod "nowe konto" na moim komputerze, działa teraz. Powiedzieli było coś nie tak z moim menedżer urządzeń i było coś blokuje! I havent got a clue wot był na temat ..... co najmniej po wydatków £ 100 to działa, ale będzie korzystać z tego forum więcej w przyszłości, aby uzyskać więcej porad ekspertów od Ciebie! Tks ponownie TC |
|
|
|||
|
|||
|
Cieszę się, że ma to teraz działa. Może to być, że nie został zainstalowany w ramach konta administratora na komputerze.
To forum dobre Zgadzam to pomogło mi.