![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Toate Fiica mea a ieşit şi a spus cumparat software-ul, încărcat-o, dar este obiceiul "Open". în timp ce am fost la ea a sunat Microsoft, au luat asupra lor de instalare de la sfârşitul spus că va lua arrox 20mins să se încarce în sus, mi-au spus bye bye, deoarece acestea au fost duci acasă. Apoi, a încercat din nou şi el nu va mai "deschis". Puteţi să-l încerc aici pentru a deschide dar doesnt. Orice idei de persoane, ar fi apreciat de ajutor / sfaturi. multumesc tuturor Terry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune ia-o înapoi obţine o rambursare şi descărca OpenOffice loc este o versiune gratuită de la birou şi nu destul de mult în acelaşi loc de muncă. Trebuie doar să vă amintiţi să salvaţi fişierele în formatul corect. Este instalat pe sistem, dar nu este în măsură de a deschide atunci?
Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire Sistemul meu: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| Max Historygirl Ne pare rău 4 întârziere (a fost de lucru) Din păcate, am cumpărat-o de la Argos şi nu restituire pe programele de calculator. Am sunat la Microsoft (costa o avere), în cele din urmă, am luat-o de lucru, sub "un nou cont" de pe calculatorul meu, lucrări perfect acum. Au spus că a fost ceva in neregula cu aparatul meu de manager si a fost blocarea ceva!!!! I havent luat un indiciu wot el a fost pe despre ..... cel puţin după cheltuielile £ 100 funcţionează, dar va folosi acest forum mai mult în viitor şi de a obţine mai multe sfaturi de la experţi tine!! Tks din nou TC |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că ai avea de lucru acum. S-ar putea fi, eventual, că nu a fost instalat în contul de administrator pe computer. Acest forum bun sunt de acord e m-au ajutat.
__________________ Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire |
![]() |
|
| Marcaje |