menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Kancelária doma a student 2007

Reply

Thread Tools
Old 4. októbra 2007, 12:15
Člen Skupina

Zdravím všechny
Moja dcéra šla von a kúpil povedal softvér, naložena, ale je zvyknutý 'open'. keď som sa jej zvonila Microsoft, ktoré prevzala od svojej inštalácie konci povedal, že by sa arrox 20mins to naložiť, povedali bye bye, pretože šli domov. Potom sa pokúsil znova, a to ešte nebude 'open'. Môžete si ho pokúša otvoriť ale doesnt. Akékoľvek myšlienky ľudí, by ocenili pomoc / radu. Vďaka všetkým
Terry
Old 5. októbra 2007, 13:06
Darcu Skupina

Já bych řekl vziať späť získať náhradu a stiahnuť OpenOffice namiesto toho je to bezplatné verzie kancelárskeho a robí skoro rovnakú prácu. Musíš mať na pamäti pre uloženie obrázkov v správnom formáte.

Je nainštalovaný na systéme, ale nie je schopný otvoriť potom?

Značka chudobu

Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa

Môj systém: HistoryGirls Vlastné Budovať!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základná doska:
Gigabyte MA770-UD3
Pamäť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operačný systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 6. októbra 2007, 05:14
Člen Skupina

Ahoj Historygirl
Ospravedlňujeme sa oneskorením 4 (pracuje) Bohužiaľ sme ho kúpil od Argos a nie náhrady pre počítačové programy. My zvonil až microsoft (stoja majlant), nakoniec sme to v práci na základe 'nový účet' v mojom počítači, funguje perfektne teraz. Hovorili, že tam bolo niečo zlého na mojej správca zariadenia a bolo to niečo blokovanie! I havent má ponětí WOT bol o cca ..... aspoň po výdavky 100 libier to funguje, ale bude používať toto fórum viac do budúcnosti a získať ďalšie rady od vás odborníci!
TKS znova
TC
Old 6. októbra 2007, 09:45
Darcu Skupina

Som rád, že ste ho teraz pracuje. To by mohlo byť, že to nebola inštalovaná v rámci účtu správcu v počítači.

Toto fórum dobrú Súhlasím je to pomohlo mne.

Značka chudobu

Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.