![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Моја кћер изиђе и рече купио софтвер, учита га, али то навика 'отворени'. И док је она била ван ранг Мицрософт, они су преузели инсталациони из њиховог краја, рекао је да ће то потрајати аррокс 20минс то учитавање горе, они је рекао збогом, јер су оне одлазиле кући. Након тога покушао опет и то па ипак неће 'отворени'. Можете га овде покушавате отворити него се. Било које идеје људи, било који помоћ би добродошла / савет. хвала свима Терры |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтио рећи узми га вратити и добити поврат скинути ОпенОффице уместо је бесплатна верзија канцеларијског и не згодан велик део исти посао. Потребно је само да запамтите за чување датотека у исправном формату. То је инсталиран на систем, али је могао отворити онда?
|
| |||
| |||
| Бок Хисторыгирл Нажалост 4 кашњење (ради) Нажалост купили смо га од аргос и не поврат на рачунарске програме. Ми ранг горе мицрософт (цена једног среће), на крају смо га раде под 'нови налог' на мој рачунар, сада ради савршено. Кажу Нешто није у реду са мојим Девице Манагер блокирањем и то је био нешто! И лука је добио траг познат је на око ..... барем након 100 £ то ради, али ће користити овај форум више у будућности добити и више од вас савет стручњака! Ткс опет ТЦ |
|
| |||
| |||
| Драго ми је што то раде сада. Могло би евентуално бити да није инсталирана под администраторским налогом на рачунару. Овај форуме добру Слажем то помоћ мене.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007 | микелебус | Оффице & Апплицатионс | 2 | 30. јуна 2009 04:12 |
| Поновном инсталирању канцеларијског хоме / студент Додатно | мпеннеы | Оффице & Апплицатионс | 1 | 19 новембар 2008 08:08 |
| МС Оффице Студент Деал | тастыгуру | Оффице & Апплицатионс | 1 | 24 април 2008 05:25 |
| Мицрософт ® Оффице Хоме анд Студент 2007 | блуевин123 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 6 април 2008 11:16 |
| Студентски 0ффице 2007 | 9келад | Оффице & Апплицатионс | 2 | 17 децембар 2007 10:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |