менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Для Office Home and Student 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 жовтня 2007, 12:15
Член групи

Default Для Office Home and Student 2007

Всі привіт
Моя дочка вийшла і сказала купити програмне забезпечення, завантажені, але це звичай 'відкритим'. а я їй подзвонили з Microsoft, вони взяли на себе їх установку з кінця сказала вона візьме arrox 20mins завантажити вгору, вони сказали Bye Bye, тому що вони йшли додому. Потім знову намагалися і все ще не буде "відкритим". Ви можете тут він намагається відкрити, але doesnt. Будь-які ідеї чоловік, оцінив би будь-яку допомогу і консультування. Спасибо всем
Террі
Old 5 жовтня 2007, 13:06
Донор групи

Я б сказав, взяти його назад отримати гроші назад і завантажити OpenOffice замість цього безкоштовну версію офісу і не в значній мірі аналогічну роботу. Вам тільки потрібно пам'ятати, щоб зберегти файл у потрібному форматі.

Він встановлений в системі, але не змогла відкрити то?

Make Poverty History

Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте

Моя система: HistoryGirls Self Build!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Материнська плата:
Gigabyte MA770-UD3
ОЗУ:
4GB Ballistix
Графічна карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
1TB Western Digital
Оптичний привід (и):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW
Діло / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet
Монітор (и):
20 "Acer
Операційна система (и):
Vista HP з оновлення для W7
Old 6 жовтня 2007, 05:14
Член групи

Привіт Historygirl
Вибачте 4 затримки (працювали) На жаль, ми купили його з Аргоса, і вони не повернення з комп'ютерними програмами. Ми зателефонували Microsoft (вартість Fortune), врешті-решт ми його отримали, що працюють під "нова профіль" на моєму комп'ютері, тепер працює. Вони сказали, що щось не так з моїми диспетчер пристроїв і він блокує что-то!! Я гавань отримала ключ WOT він був на о ..... принаймні після 100 фунтів стерлінгів він працює, але буде використовувати цей форум більше в майбутньому і отримати більш поради експертів від вас!
Tks знову
ТК
Old 6 жовтня 2007, 09:45
Донор групи

Радий, що ви є вона працює. Це могло бути, що вона не була встановлена під обліковим записом адміністратора на комп'ютері.

Це хороший форум Я згоден, це допомогло мені.

Make Poverty History

Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007 mikelebus Office Suites & Застосування 2 30 червня 2009 04:12
Перевстановити Office Home / студент того mpenney Office Suites & Застосування 1 19 листопада 2008 08:08
MS Office Student Deal tastyguru Office Suites & Застосування 1 24 квітня 2008 05:25
Microsoft ® Office для Home and Student 2007 bluevin123 Office Suites & Застосування 2 6 квітня 2008 11:16
Студентські 0ffice 2007 9kelad Office Suites & Застосування 2 17 грудня 2007 10:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.