![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Моя дочка вийшла і сказала купити програмне забезпечення, завантажені, але це звичай 'відкритим'. а я їй подзвонили з Microsoft, вони взяли на себе їх установку з кінця сказала вона візьме arrox 20mins завантажити вгору, вони сказали Bye Bye, тому що вони йшли додому. Потім знову намагалися і все ще не буде "відкритим". Ви можете тут він намагається відкрити, але doesnt. Будь-які ідеї чоловік, оцінив би будь-яку допомогу і консультування. Спасибо всем Террі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, взяти його назад отримати гроші назад і завантажити OpenOffice замість цього безкоштовну версію офісу і не в значній мірі аналогічну роботу. Вам тільки потрібно пам'ятати, щоб зберегти файл у потрібному форматі. Він встановлений в системі, але не змогла відкрити то?
|
| |||
| |||
| Привіт Historygirl Вибачте 4 затримки (працювали) На жаль, ми купили його з Аргоса, і вони не повернення з комп'ютерними програмами. Ми зателефонували Microsoft (вартість Fortune), врешті-решт ми його отримали, що працюють під "нова профіль" на моєму комп'ютері, тепер працює. Вони сказали, що щось не так з моїми диспетчер пристроїв і він блокує что-то!! Я гавань отримала ключ WOT він був на о ..... принаймні після 100 фунтів стерлінгів він працює, але буде використовувати цей форум більше в майбутньому і отримати більш поради експертів від вас! Tks знову ТК |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви є вона працює. Це могло бути, що вона не була встановлена під обліковим записом адміністратора на комп'ютері. Це хороший форум Я згоден, це допомогло мені.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007 | mikelebus | Office Suites & Застосування | 2 | 30 червня 2009 04:12 |
| Перевстановити Office Home / студент того | mpenney | Office Suites & Застосування | 1 | 19 листопада 2008 08:08 |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office Suites & Застосування | 1 | 24 квітня 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office для Home and Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Застосування | 2 | 6 квітня 2008 11:16 |
| Студентські 0ffice 2007 | 9kelad | Office Suites & Застосування | 2 | 17 грудня 2007 10:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |