![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички и благодаря за проверка ми пост. Имам нужда от помощ за намиране на книгата софтуер (аз не знам какво е) и управление на проследяващ софтуер (пак аз не знам какво е). Защо аз съм най-колаж и като част от един от моите проекти ми трябва за ценовата Ledger проследяване и управление на софтуера. Така че някой може да ми помогнеш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероятно най-добре да се направят някои Googling и разберете какви са тези софтуери исках да направя, а след това се опитайте да намерите софтуер за действително да го направиш.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Софтуер за управление на запасите - Използване на баркодове върху продукти | tama4tama | Офис Suites & Приложения | 1 | 4 юни 2009 04:41 |
| Какви са продажбите и закупуването книга софтуер | lseano | Офис Suites & Приложения | 3 | 10 май 2009 г. 15:30 |
| Службата за управление на софтуер - Query | groupinfo | Офис Suites & Приложения | 1 | 14-ти септември 2007 09:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |