![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет всем и спасибо за перевірку мою посаду. Мені потрібна допомога з пошуку книзі програмне забезпечення (я не знаю що це таке) і програмним забезпеченням відстеження (знову ж таки я не знаю що це таке). Чому я в колаж і як частина одного з моїх проектів мені необхідно ціною Фінанси та контролю за управлінням програмного забезпечення. Так може хто-небудь допомагати мене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Напевно, краще зробити деякі Googling і з'ясувати, що ці програмного забезпечення є середніми робити, і потім спробувати знайти програмне забезпечення насправді це зробити.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Фондовий Management Software - Використання штрих-кодів на продукцію | tama4tama | Office Suites & Застосування | 1 | 4 червня 2009 04:41 |
| Що таке продажу і купівлі програмного забезпечення книгу | lseano | Office Suites & Застосування | 3 | 10 травня 2009 15:30 |
| Управління Management Software - Query | groupinfo | Office Suites & Застосування | 1 | 14 вересня 2007 09:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |