по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Отвори ведомство

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 май 2008, 09:33
Номер на групата

Default Отвори ведомство

Здравейте всички,

Аз в момента използвате отворен офис за всички мои текстообработка, но те просто претърпяла един странен проблем. Получих електронна поща с attatchment, които имах поискана. В attatchment беше урок план дума формат. Аз промяна на плана за да задоволят собствените си нужди и непрекъснато да го спаси, както аз правя това. На около 12-та промяна аз забелязах, че той беше се записват в папка, аз не се признават. Тя бе наречена INOBFHSL, със сигурност не е папка, аз създадох като тя съдържа много много големи и важни файлове др мисъл нищо от нея. На следващия ден, когато отида да отворите файл в открит офис тя отива направо към INOBFHSL и ми позволява да отворите последната модификация аз го направих. Днес отивам да отворите файл в OO и той отива да ми Документи, където, въпреки че там е 12-та моден съм в документа, той пита за филтриране, за да го отворите. Има около 100 от тези, изброени и никой не ще се отвори файла. След много часове се опитва да не може да намери папката INOBFHSL, Google не връща резултати и може да се окаже, че тя doesn't съществуват. Знам, че го прави.
Има някой чувал за такава папка и няма някой знае как може да получите достъп до него? Защото, когато аз съм в него мога да отворите файл, без никакъв проблем.

Много благодаря,

Кийт.
Old 23 май 2008, 11:53
Модератор Група

Default Отвори ведомство

Цитат:
Първоначално Публикувано от carpious View Post
Здравейте всички,

Аз в момента използвате отворен офис за всички мои текстообработка, но те просто претърпяла един странен проблем. Получих електронна поща с attatchment, които имах поискана. В attatchment беше урок план дума формат. Аз промяна на плана за да задоволят собствените си нужди и непрекъснато да го спаси, както аз правя това. На около 12-та промяна аз забелязах, че той беше се записват в папка, аз не се признават. Тя бе наречена INOBFHSL, със сигурност не е папка, аз създадох като тя съдържа много много големи и важни файлове др мисъл нищо от нея. На следващия ден, когато отида да отворите файл в открит офис тя отива направо към INOBFHSL и ми позволява да отворите последната модификация аз го направих. Днес отивам да отворите файл в OO и той отива да ми Документи, където, въпреки че там е 12-та моден съм в документа, той пита за филтриране, за да го отворите. Има около 100 от тези, изброени и никой не ще се отвори файла. След много часове се опитва да не може да намери папката INOBFHSL, Google не връща резултати и може да се окаже, че тя doesn't съществуват. Знам, че го прави.
Има някой чувал за такава папка и няма някой знае как може да получите достъп до него? Защото, когато аз съм в него мога да отворите файл, без никакъв проблем.

Много благодаря,

Кийт.
Колко много странно. Тя е още по-странно, че Google има абсолютно никакви обяви за тази папка име.

Кажете си опитах отваряне Windows търсене и пишете в името на това, което действително нарича своя урок план? Или дори само част от името.

Ако го намерите, отворете го и после го запишете някъде другаде, където ще знам къде да е, като Моите документи или Desktop.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 23 май 2008, 15:36
Номер на групата

Default Отвори ведомство

Отколкото Да, но аз се опитаха всяко търсене с всеки файл / папка име. Това, което наистина трябва да знаят как да получат достъп до тази INOBFHSL файла. Виждал съм го и знам, че е там. Караш ме главата инча .......
Old 23 май 2008, 15:43
Модератор Група

Default Отвори ведомство

Да не би да е скрит.

В папката, кликнете върху Инструменти -- Папка Опции -- Гледам

Кликнете върху бутона за избор до Показване на скритите файлове и папки.

Old 25-ти май 2008 г., 15:26
Новите държави Група

Default Отвори ведомство

сте опитвали обновяване до последната версия на отворени офис Вярвам му 2,4 ако имате опит leaveing коментар в техния форум. Също така тичам регистър чисти, които могат да решат това. ако това е невъзможно просто правя това, което аз правя всичко, включително и преинсталиране на Windows от нулата.

Форумът им е тук
http://support.openoffice.org/
Old 3 юни 2008, 10:48
Номер на групата

Default Отвори ведомство

Ако отвори прикачен файл и не се издава Освен ако не е ... тогава тя ще са били поставени във временен област. Аз предполагам, че накрая на временен файл е бил изтрит, което реверсия към подразбиране местоположение, Моите документи. Промените, които сте правили, ще са загубени.

Old 4 юни 2008, 01:34
Номер на групата

Default Отвори ведомство

Да, вие сте напълно прав. Тя беше моя вината за това, че не обръщат внимание на правилния формат ........
Ако избера правилния формат го спасява с много малка разлика в документа и може лесно да бъдат променени и, разбира се възобновява ..
Единствените други бъгове ли е проверка на правописа, която ще използва американски английски от време на време в зависимост от вида на документа Имам спаси и няма да ми позволи да подразбираемите английски Великобритания. Освен това мисля, че това е доста добро безплатно.

Много благодаря,

Кийт.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc