![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички,
Аз в момента използвате отворен офис за всички мои текстообработка, но те просто претърпяла един странен проблем. Получих електронна поща с attatchment, които имах поискана. В attatchment беше урок план дума формат. Аз промяна на плана за да задоволят собствените си нужди и непрекъснато да го спаси, както аз правя това. На около 12-та промяна аз забелязах, че той беше се записват в папка, аз не се признават. Тя бе наречена INOBFHSL, със сигурност не е папка, аз създадох като тя съдържа много много големи и важни файлове др мисъл нищо от нея. На следващия ден, когато отида да отворите файл в открит офис тя отива направо към INOBFHSL и ми позволява да отворите последната модификация аз го направих. Днес отивам да отворите файл в OO и той отива да ми Документи, където, въпреки че там е 12-та моден съм в документа, той пита за филтриране, за да го отворите. Има около 100 от тези, изброени и никой не ще се отвори файла. След много часове се опитва да не може да намери папката INOBFHSL, Google не връща резултати и може да се окаже, че тя doesn't съществуват. Знам, че го прави. Има някой чувал за такава папка и няма някой знае как може да получите достъп до него? Защото, когато аз съм в него мога да отворите файл, без никакъв проблем. Много благодаря, Кийт.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Кажете си опитах отваряне Windows търсене и пишете в името на това, което действително нарича своя урок план? Или дори само част от името. Ако го намерите, отворете го и после го запишете някъде другаде, където ще знам къде да е, като Моите документи или Desktop.
|
|
|||
|
|||
|
Отколкото Да, но аз се опитаха всяко търсене с всеки файл / папка име. Това, което наистина трябва да знаят как да получат достъп до тази INOBFHSL файла. Виждал съм го и знам, че е там. Караш ме главата инча .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Да не би да е скрит.
В папката, кликнете върху Инструменти -- Папка Опции -- Гледам Кликнете върху бутона за избор до Показване на скритите файлове и папки.
|
|||
|
|||
|
сте опитвали обновяване до последната версия на отворени офис Вярвам му 2,4 ако имате опит leaveing коментар в техния форум. Също така тичам регистър чисти, които могат да решат това. ако това е невъзможно просто правя това, което аз правя всичко, включително и преинсталиране на Windows от нулата.
Форумът им е тук http://support.openoffice.org/ |
|
|
|||
|
|||
|
Ако отвори прикачен файл и не се издава Освен ако не е ... тогава тя ще са били поставени във временен област. Аз предполагам, че накрая на временен файл е бил изтрит, което реверсия към подразбиране местоположение, Моите документи. Промените, които сте правили, ще са загубени.
|
|||
|
|||
|
Да, вие сте напълно прав. Тя беше моя вината за това, че не обръщат внимание на правилния формат ........
![]() Ако избера правилния формат го спасява с много малка разлика в документа и може лесно да бъдат променени и, разбира се възобновява .. Единствените други бъгове ли е проверка на правописа, която ще използва американски английски от време на време в зависимост от вида на документа Имам спаси и няма да ми позволи да подразбираемите английски Великобритания. Освен това мисля, че това е доста добро безплатно. Много благодаря, Кийт. |