menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Open Office

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2008, 09:33
Dárce Skupina

Default Open Office

Ahoj všem,

I v současné době používání otevřeného úřadu pro všechny mé slovo zpracování, ale právě utrpěl podivný problém. Dostal jsem e-mail s attatchment kterou jsem žádal. V attatchment byl plán lekce ve formátu Word. Jsem pozměnil plán, aby vyhovoval mým vlastním potřebám, a průběžně ukládány jako Dělal jsem to. Na zhruba 12. změnu jsem si všiml, že byl uložen ve složce jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určitě ne složku jsem vytvořil, protože obsahuje spoustu velmi velké a důležité soubory atd. myšlení nic z toho. Další den, když jdu k otevření souboru v Open Office to jde rovnou na INOBFHSL a umožňuje mi otevřít poslední změny jsem udělal. Dnes jdu otevřít soubor v OO a to vede ke složce Dokumenty, kde i když je v 12. mod jsem na doklad, že se zeptá na filtr, s cílem otevřít. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikdo se otevře soubor. Po mnoha hodinách zkouším Nemůžu najít složku INOBFHSL, google vrací žádné výsledky, a to by se zdálo, že doesnt exist. Vím, že to dělá.
Má některý slyšel takové složky a dělá některá vědět, jak mohu získat přístup k ní? Protože, když jsem v ní můžu otevřít soubor bez problémů.

Mnoho Díky

Keith.
Old 23. května 2008, 11:53
Moderátor skupiny

Default Open Office

Citace:
Původně Poslal carpious View Post
Ahoj všem,

I v současné době používání otevřeného úřadu pro všechny mé slovo zpracování, ale právě utrpěl podivný problém. Dostal jsem e-mail s attatchment kterou jsem žádal. V attatchment byl plán lekce ve formátu Word. Jsem pozměnil plán, aby vyhovoval mým vlastním potřebám, a průběžně ukládány jako Dělal jsem to. Na zhruba 12. změnu jsem si všiml, že byl uložen ve složce jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určitě ne složku jsem vytvořil, protože obsahuje spoustu velmi velké a důležité soubory atd. myšlení nic z toho. Další den, když jdu k otevření souboru v Open Office to jde rovnou na INOBFHSL a umožňuje mi otevřít poslední změny jsem udělal. Dnes jdu otevřít soubor v OO a to vede ke složce Dokumenty, kde i když je v 12. mod jsem na doklad, že se zeptá na filtr, s cílem otevřít. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikdo se otevře soubor. Po mnoha hodinách zkouším Nemůžu najít složku INOBFHSL, google vrací žádné výsledky, a to by se zdálo, že doesnt exist. Vím, že to dělá.
Má některý slyšel takové složky a dělá některá vědět, jak mohu získat přístup k ní? Protože, když jsem v ní můžu otevřít soubor bez problémů.

Mnoho Díky

Keith.
Jak velmi podivné. Je ještě divné, že Google nemá absolutně žádné záznamy, že název složky.

Vyjádřete svůj pokusil otevření Windows Search a zadáním názvu, co vás skutečně vaše hodina plán? , Nebo i jen část názvu.

Pokud zjistíte, že, otevřete ji a potom jej uložit někam jinam, kde víte, kde je, jako složce Dokumenty nebo Desktop.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 23. května 2008, 15:36
Dárce Skupina

Default Open Office

Thanx, ale ano jsem se pokusil hledat každý s každým soubor / název složky. Co mě opravdu potřebujete vědět je, jak pro přístup k této INOBFHSL souboru. Viděl jsem to a vím, že tam je. Děláš mi hlavou palce .......
Old 23. května 2008, 15:43
Moderátor skupiny

Default Open Office

Mohl by to být skryty.

Ve složce klikněte na Nástroje -- Složka Volby -- Pohled

Klikněte na přepínač vedle Zobrazovat skryté soubory a složky.

Old 25. května 2008, 15:26
Nový člen skupiny

Default Open Office

Zkoušeli jste aktualizaci na nejnovější verzi Open Office Věřím své 2.4, pokud jste si zkusit leaveing komentář na jejich fóra. Také spuštění registru čisté, které mohou vyřešit. není-li to právě to, co mám dělat a přeinstalovat vše, včetně oken od nuly.

jejich fórum je tady
http://support.openoffice.org/
Old 3. června 2008, 10:48
Dárce Skupina

Default Open Office

Pokud jste si otevřeli přílohu a neměly vydávat Uložit jako ... pak byla umístěna do dočasného prostoru. Myslím, že nakonec dočasný soubor byl smazán, proto se vrací do výchozí polohy, Dokumenty. Změny, které budou provedeny byly ztraceny.

Old 4. června 2008, 01:34
Dárce Skupina

Default Open Office

Ano, máte docela pravdu. Byla to moje chyba, ne dávat pozor na správný formát ........
Pokud jsem si zvolil správný formát ušetří s velmi malým rozdílem v dokumentu a lze snadno měnit a samozřejmě znovuotevření ..
Jedinou další chybu jsem je kontrola pravopisu, která bude výchozí pro americká angličtina čas od času v závislosti na typu dokumentu jsem zachránil a nedovolí mi to výchozí English UK. Jiné, než si myslím, že je to spíše dobrá zdarma.

Mnoho Díky

Keith.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? sagheer Office & Aplikace 1 6. června 2009 06:04
Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 tolet Office & Aplikace 13 5. března 2009 11:25
Open Office je kompatibilní s Microsoft Office pinkypossum001 Office & Aplikace 2 21. listopadu 2008 08:13
Open Office SageMother Office & Aplikace 12 25. Září 2007 11:45
Open Office a Mirco soft úřad ken979 Office & Aplikace 2 12. srpen 2007 04:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.