![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, I v současné době používání otevřeného úřadu pro všechny mé slovo zpracování, ale právě utrpěl podivný problém. Dostal jsem e-mail s attatchment kterou jsem žádal. V attatchment byl plán lekce ve formátu Word. Jsem pozměnil plán, aby vyhovoval mým vlastním potřebám, a průběžně ukládány jako Dělal jsem to. Na zhruba 12. změnu jsem si všiml, že byl uložen ve složce jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určitě ne složku jsem vytvořil, protože obsahuje spoustu velmi velké a důležité soubory atd. myšlení nic z toho. Další den, když jdu k otevření souboru v Open Office to jde rovnou na INOBFHSL a umožňuje mi otevřít poslední změny jsem udělal. Dnes jdu otevřít soubor v OO a to vede ke složce Dokumenty, kde i když je v 12. mod jsem na doklad, že se zeptá na filtr, s cílem otevřít. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikdo se otevře soubor. Po mnoha hodinách zkouším Nemůžu najít složku INOBFHSL, google vrací žádné výsledky, a to by se zdálo, že doesnt exist. Vím, že to dělá. Má některý slyšel takové složky a dělá některá vědět, jak mohu získat přístup k ní? Protože, když jsem v ní můžu otevřít soubor bez problémů. Mnoho Díky Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Vyjádřete svůj pokusil otevření Windows Search a zadáním názvu, co vás skutečně vaše hodina plán? , Nebo i jen část názvu. Pokud zjistíte, že, otevřete ji a potom jej uložit někam jinam, kde víte, kde je, jako složce Dokumenty nebo Desktop.
|
| |||
| |||
| Thanx, ale ano jsem se pokusil hledat každý s každým soubor / název složky. Co mě opravdu potřebujete vědět je, jak pro přístup k této INOBFHSL souboru. Viděl jsem to a vím, že tam je. Děláš mi hlavou palce ....... |
|
| |||
| |||
| Mohl by to být skryty. Ve složce klikněte na Nástroje -- Složka Volby -- Pohled Klikněte na přepínač vedle Zobrazovat skryté soubory a složky.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste aktualizaci na nejnovější verzi Open Office Věřím své 2.4, pokud jste si zkusit leaveing komentář na jejich fóra. Také spuštění registru čisté, které mohou vyřešit. není-li to právě to, co mám dělat a přeinstalovat vše, včetně oken od nuly. jejich fórum je tady http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Pokud jste si otevřeli přílohu a neměly vydávat Uložit jako ... pak byla umístěna do dočasného prostoru. Myslím, že nakonec dočasný soubor byl smazán, proto se vrací do výchozí polohy, Dokumenty. Změny, které budou provedeny byly ztraceny.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano, máte docela pravdu. Byla to moje chyba, ne dávat pozor na správný formát ........ ![]() Pokud jsem si zvolil správný formát ušetří s velmi malým rozdílem v dokumentu a lze snadno měnit a samozřejmě znovuotevření .. Jedinou další chybu jsem je kontrola pravopisu, která bude výchozí pro americká angličtina čas od času v závislosti na typu dokumentu jsem zachránil a nedovolí mi to výchozí English UK. Jiné, než si myslím, že je to spíše dobrá zdarma. Mnoho Díky Keith. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| Open Office je kompatibilní s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikace | 2 | 21. listopadu 2008 08:13 |
| Open Office | SageMother | Office & Aplikace | 12 | 25. Září 2007 11:45 |
| Open Office a Mirco soft úřad | ken979 | Office & Aplikace | 2 | 12. srpen 2007 04:22 |
| Thread Nástroje | |
| |