μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Open Office

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23ης Μαΐου 2008, 09:33
Ομάδα Δωρητών

Default Open Office

Hi all,

Ι χρησιμοποιούν σήμερα ανοικτή για όλους γραφείο μου επεξεργασίας κειμένου, αλλά μόλις υπέστη ένα παράξενο πρόβλημα. Έλαβα ένα e-mail με attatchment που είχα ζητήσει. Η attatchment ήταν ένα μάθημα στο πρόγραμμα Word format. Θα τροποποιηθεί το σχέδιο για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δικές μου συνεχώς αποθηκεύσατε όπως έκανα αυτό. Στη γύρω από την 12η τροποποίηση Παρατήρησα ότι ήταν να αποθηκευτούν σε ένα φάκελο που δεν αναγνωρίζουν. Ήταν κάλεσε INOBFHSL, σίγουρα δεν έχω ένα φάκελο που δημιουργήθηκε, καθώς περιέχει πολλές πολύ μεγάλο και σημαντικό αρχεία κ.λπ. Σκέψης τίποτα δεν του. Την επόμενη μέρα, όταν θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο ανοικτό γραφείο πηγαίνει κατευθείαν στο INOBFHSL και μου επιτρέπει να ανοίξει την τελευταία τροποποίηση έκανα. Σήμερα θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο OO και θα πηγαίνει στο My Documents, όπου αν και υπάρχει το 12ο mod έκανα σχετικά με το έγγραφο που ζητά ένα φίλτρο για να το ανοίξετε. Υπάρχουν περίπου 100 από αυτά που αναφέρονται και κανένας δεν θα ανοίξει το αρχείο. Μετά από πολλές ώρες προσπαθώ δεν μπορώ να εντοπίσετε το φάκελο INOBFHSL, η Google δεν επιστρέφει αποτελέσματα και φαίνεται ότι υπάρχουν doesn't. Το ξέρω αυτό.
Έχει μία ακρόαση της εν λόγω φάκελο και κάνει μία γνωρίζουν πώς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό; Γιατί όταν είμαι σε αυτό μπορώ να ανοίξετε το αρχείο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ,

Keith.
Old 23ης Μαΐου 2008, 11:53
Συντονιστής Ομάδας

Default Open Office

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας carpious View Post
Hi all,

Ι χρησιμοποιούν σήμερα ανοικτή για όλους γραφείο μου επεξεργασίας κειμένου, αλλά μόλις υπέστη ένα παράξενο πρόβλημα. Έλαβα ένα e-mail με attatchment που είχα ζητήσει. Η attatchment ήταν ένα μάθημα στο πρόγραμμα Word format. Θα τροποποιηθεί το σχέδιο για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δικές μου συνεχώς αποθηκεύσατε όπως έκανα αυτό. Στη γύρω από την 12η τροποποίηση Παρατήρησα ότι ήταν να αποθηκευτούν σε ένα φάκελο που δεν αναγνωρίζουν. Ήταν κάλεσε INOBFHSL, σίγουρα δεν έχω ένα φάκελο που δημιουργήθηκε, καθώς περιέχει πολλές πολύ μεγάλο και σημαντικό αρχεία κ.λπ. Σκέψης τίποτα δεν του. Την επόμενη μέρα, όταν θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο ανοικτό γραφείο πηγαίνει κατευθείαν στο INOBFHSL και μου επιτρέπει να ανοίξει την τελευταία τροποποίηση έκανα. Σήμερα θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο OO και θα πηγαίνει στο My Documents, όπου αν και υπάρχει το 12ο mod έκανα σχετικά με το έγγραφο που ζητά ένα φίλτρο για να το ανοίξετε. Υπάρχουν περίπου 100 από αυτά που αναφέρονται και κανένας δεν θα ανοίξει το αρχείο. Μετά από πολλές ώρες προσπαθώ δεν μπορώ να εντοπίσετε το φάκελο INOBFHSL, η Google δεν επιστρέφει αποτελέσματα και φαίνεται ότι υπάρχουν doesn't. Το ξέρω αυτό.
Έχει μία ακρόαση της εν λόγω φάκελο και κάνει μία γνωρίζουν πώς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό; Γιατί όταν είμαι σε αυτό μπορώ να ανοίξετε το αρχείο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ,

Keith.
Πόσο πολύ περίεργο. Είναι ακόμη πιο περίεργο το ότι η Google δεν έχει καμία απολύτως καταχωρίσεις για το όνομα του φακέλου.

Έχετε δοκιμάσει το άνοιγμα των Windows Search και πληκτρολογώντας το όνομα του τι πράγματι σας μάθημα σχεδίου; Ή ακόμη και τμήματα της όνομα.

Αν βρείτε, το ανοίξετε και στη συνέχεια το αποθηκεύσετε κάπου αλλού, όπου γνωρίζετε πού βρίσκεται, όπως το My Documents ή Desktop.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 23ης Μαΐου 2008, 15:36
Ομάδα Δωρητών

Default Open Office

Thanx αλλά ναι έχω προσπαθήσει με κάθε αναζήτηση κάθε αρχείου / όνομα φακέλου. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να ξέρουμε πώς να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό INOBFHSL αρχείο. Έχω δει και γνωρίζουμε ότι είναι εκεί. Κάνεις το κεφάλι μου in. .......
Old 23ης Μαΐου 2008, 15:43
Συντονιστής Ομάδας

Default Open Office

Θα μπορούσε να είναι κρυφό.

Στο κλικ σε ένα φάκελο Εργαλεία -- Φάκελος Επιλογές -- Προβολή

Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.

Old 25ης Μαΐου 2008, 15:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Open Office

έχετε δοκιμάσει την ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του Open Office πιστεύω το 2,4, εάν έχετε προσπαθήσει leaveing ένα σχόλιο στο φόρουμ. Επίσης, διευθύνει μια καθαρή μητρώου που μπορεί να το λύσει. ελλείψει αυτού ακριβώς κάνει ό, τι να κάνω τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και επανεγκατάσταση των Windows από το μηδέν.

forum τους είναι εδώ
http://support.openoffice.org/
Old 3 Ιούνη 2008, 10:48
Ομάδα Δωρητών

Default Open Office

Εάν ανοίξει το συνημμένο και δεν προβαίνει σε Αποθήκευση ως ... τότε θα έχουν τεθεί σε προσωρινή περιοχή. Νομίζω ότι τελικά το προσωρινό αρχείο διαγράφηκε, εξ ου και η επαναφορά στην προεπιλεγμένη θέση, Τα έγγραφά μου. Οι αλλαγές που κάνατε θα έχουν χαθεί.

Old 4 Ιούνη 2008, 01:34
Ομάδα Δωρητών

Default Open Office

Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο. Ήταν δικό μου λάθος που δεν μέριμνα για την ορθή μορφή ........
Αν επιλέξετε τη σωστή μορφή σώζει με πολύ μικρή διαφορά για το έγγραφο και μπορεί εύκολα να αλλάξει και φυσικά επανάληψη ..
Το μόνο bug που έχω είναι η Ορθογραφικός έλεγχος που θα προεπιλογή σε αμερικάνικες αγγλικά με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με τον τύπο του εγγράφου που έχω αποθηκεύσει και δεν θα μου επιτρέψετε να προεπιλογή στην αγγλική uk. Πέραν αυτού νομίζω ότι είναι αρκετά καλή για την ελεύθερη.

Ευχαριστώ πολύ,

Keith.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; sagheer Office Suites & Εφαρμογές 1 6 Ιουν 2009 06:04
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 tolet Office Suites & Εφαρμογές 13 5 Μαρ 2009 11:25
Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office pinkypossum001 Office Suites & Εφαρμογές 2 21 Νοε 2008 08:13
Open Office SageMother Office Suites & Εφαρμογές 12 25η Σεπ 2007 11:45
Open Office και Mirco μαλακό γραφείου ken979 Office Suites & Εφαρμογές 2 12 Αυγ 2007 04:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.