![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ι χρησιμοποιούν σήμερα ανοικτή για όλους γραφείο μου επεξεργασίας κειμένου, αλλά μόλις υπέστη ένα παράξενο πρόβλημα. Έλαβα ένα e-mail με attatchment που είχα ζητήσει. Η attatchment ήταν ένα μάθημα στο πρόγραμμα Word format. Θα τροποποιηθεί το σχέδιο για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δικές μου συνεχώς αποθηκεύσατε όπως έκανα αυτό. Στη γύρω από την 12η τροποποίηση Παρατήρησα ότι ήταν να αποθηκευτούν σε ένα φάκελο που δεν αναγνωρίζουν. Ήταν κάλεσε INOBFHSL, σίγουρα δεν έχω ένα φάκελο που δημιουργήθηκε, καθώς περιέχει πολλές πολύ μεγάλο και σημαντικό αρχεία κ.λπ. Σκέψης τίποτα δεν του. Την επόμενη μέρα, όταν θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο ανοικτό γραφείο πηγαίνει κατευθείαν στο INOBFHSL και μου επιτρέπει να ανοίξει την τελευταία τροποποίηση έκανα. Σήμερα θα πάω για να ανοίξει το αρχείο στο OO και θα πηγαίνει στο My Documents, όπου αν και υπάρχει το 12ο mod έκανα σχετικά με το έγγραφο που ζητά ένα φίλτρο για να το ανοίξετε. Υπάρχουν περίπου 100 από αυτά που αναφέρονται και κανένας δεν θα ανοίξει το αρχείο. Μετά από πολλές ώρες προσπαθώ δεν μπορώ να εντοπίσετε το φάκελο INOBFHSL, η Google δεν επιστρέφει αποτελέσματα και φαίνεται ότι υπάρχουν doesn't. Το ξέρω αυτό. Έχει μία ακρόαση της εν λόγω φάκελο και κάνει μία γνωρίζουν πώς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό; Γιατί όταν είμαι σε αυτό μπορώ να ανοίξετε το αρχείο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Έχετε δοκιμάσει το άνοιγμα των Windows Search και πληκτρολογώντας το όνομα του τι πράγματι σας μάθημα σχεδίου; Ή ακόμη και τμήματα της όνομα. Αν βρείτε, το ανοίξετε και στη συνέχεια το αποθηκεύσετε κάπου αλλού, όπου γνωρίζετε πού βρίσκεται, όπως το My Documents ή Desktop.
|
| |||
| |||
| Thanx αλλά ναι έχω προσπαθήσει με κάθε αναζήτηση κάθε αρχείου / όνομα φακέλου. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να ξέρουμε πώς να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό INOBFHSL αρχείο. Έχω δει και γνωρίζουμε ότι είναι εκεί. Κάνεις το κεφάλι μου in. ....... |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι κρυφό. Στο κλικ σε ένα φάκελο Εργαλεία -- Φάκελος Επιλογές -- Προβολή Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| έχετε δοκιμάσει την ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του Open Office πιστεύω το 2,4, εάν έχετε προσπαθήσει leaveing ένα σχόλιο στο φόρουμ. Επίσης, διευθύνει μια καθαρή μητρώου που μπορεί να το λύσει. ελλείψει αυτού ακριβώς κάνει ό, τι να κάνω τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και επανεγκατάσταση των Windows από το μηδέν. forum τους είναι εδώ http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Εάν ανοίξει το συνημμένο και δεν προβαίνει σε Αποθήκευση ως ... τότε θα έχουν τεθεί σε προσωρινή περιοχή. Νομίζω ότι τελικά το προσωρινό αρχείο διαγράφηκε, εξ ου και η επαναφορά στην προεπιλεγμένη θέση, Τα έγγραφά μου. Οι αλλαγές που κάνατε θα έχουν χαθεί.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο. Ήταν δικό μου λάθος που δεν μέριμνα για την ορθή μορφή ........ ![]() Αν επιλέξετε τη σωστή μορφή σώζει με πολύ μικρή διαφορά για το έγγραφο και μπορεί εύκολα να αλλάξει και φυσικά επανάληψη .. Το μόνο bug που έχω είναι η Ορθογραφικός έλεγχος που θα προεπιλογή σε αμερικάνικες αγγλικά με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με τον τύπο του εγγράφου που έχω αποθηκεύσει και δεν θα μου επιτρέψετε να προεπιλογή στην αγγλική uk. Πέραν αυτού νομίζω ότι είναι αρκετά καλή για την ελεύθερη. Ευχαριστώ πολύ, Keith. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Νοε 2008 08:13 |
| Open Office | SageMother | Office Suites & Εφαρμογές | 12 | 25η Σεπ 2007 11:45 |
| Open Office και Mirco μαλακό γραφείου | ken979 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 12 Αυγ 2007 04:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |