![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ja trenutno koristite otvoren ured za obradu svih mojih riječi, ali imaju samo pretrpio stran problem. Primio sam e-mail s kojim sam imao attatchment zatražili. The attatchment je sat plan u Word formatu. Ja modificirane tako da odgovaraju plan svoje potrebe i neprestano se spremaju kao što sam to bio. Oko 12. modification primijetio sam da je to se spremaju u mapu Nisam prepoznati. To je bio nazvan INOBFHSL, sigurno ne mapu ja sam stvorio jer sadrži jako puno velikih i važnih datoteka itd. misao ništa od toga. Slijedeći dan kad idem otvoriti datoteku u otvoren ured ide ravno do INOBFHSL i omogućava mi da se otvori Last modification sam učinio. Danas idem otvoriti datoteku u OO i ona odlazi u My Documents, gdje iako je 12. mod sam na samom dokumentu to zatraži filtar kako bi se otvorili. Postoji oko 100 ovih navedenih i nitko će otvoriti datoteku. Poslije mnogo sati pokussavaju Ne mogu pronaći mapu INOBFHSL, Google ne vraća rezultate i to će se pojaviti da postoji. Znam to. Je li tko čuo za takva mape i radi tko zna kako ja mogu dobiti pristup to? Jer kada sam ja u njemu mogu otvoriti datoteku bez problema. Mnogo Hvala Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Have your pokušao otvaranja Windows Pretražite i tipkati u ime ono što stvarno zove vaš sat planu? Ili čak samo dijelovi ime. Ako vam je, otvorite ga, a zatim spremite ga negdje drugdje, gdje se zna gdje je, kao što su My Documents ili vaš Desktop.
|
| |||
| |||
| Thanx, ali da sam pokušao traži svaki sa svakim file / folder name. Što JA stvarno trebate znati je kako da biste pristupili ovoj INOBFHSL datoteku. Vidio sam ga i znam da je tamo. Radiš mi glavu u. ....... |
|
| |||
| |||
| Mogao je biti skriven. U mapu kliknite na Alati -- Folder Opcije -- Pregled Kliknite na radio gumb pored Prikaži skrivene datoteke i mape.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| da li ste pokušali ažirirajući na najnoviju verziju otvoren ured Vjerujem svojih 2,4 ako ste probati leaveing komentar u njihovom forumu. Također pokrenite Registry čist da svibanj riješiti ga. ako to nije slućaj samo činiti ono što mi je činiti i reinstalirati Windows uključujući sve od nule. njihov forum je ovdje http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Ako ste otvorili privitak i nije izdati Spremi kao ... onda će se nalaziti na privremenom prostoru. Mislim da je konačno privremenih datoteka bila izbrisana, otud atavizam na zadanu lokaciju, My Documents. Promjene koje ste napravili neće imati bio izgubljen.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Yep, vi ste sasvim u pravu. Ja sam kriv za ne plaćaju boravišnu pristojbu pozornost na ispravan oblik ........ ![]() Ako sam se odlučio za ispravan format on sprema s vrlo malo razlika na dokument i lako se može mijenjati i naravno ponovno otvorena .. Jedini drugi bug sam je spell checker, koji će prema zadanim postavkama American English s vremena na vrijeme, ovisno o vrsti dokumenta imam spremljena i neće dopustiti mene to default na engleski u Velikoj Britaniji. Drugo nego da mislim da je prilično dobar za besplatno. Mnogo Hvala Keith. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. lipnja 2009 06:04 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. studeni 2008 08:13 |
| Open Office | SageMother | Office & Applications | 12 | 25. Ruj 2007 11:45 |
| Open Office i Mirco soft ured | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. kolovoz 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |