![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én jelenleg nyitott Hivatal minden szövegszerkesztő, de csak szenvedett, egy furcsa probléma. Kaptam egy e-mail egy attatchment amit kért. A attatchment volt tanulság tervet a Word formátumban. Én módosította a tervet, hogy megfeleljen a saját igényeinek és folyamatosan mentett meg, mint én csinálom ezt. A mintegy 12 módosításának vettem észre, hogy ez nem menti azt a mappát nem ismeri el. Úgy hívták INOBFHSL, biztosan nem egy mappa van teremtett, mert sok a nagyon nagy és fontos fájlokat stb gondolatszabadságáért semmit róla. Másnap, mikor menjen a nyitott file-Open Office megy egyenesen INOBFHSL, és lehetővé teszi, hogy nyissa meg az utolsó módosítás én. Ma megyek a nyitott fájl OO és ez megy a My Documents ha ugyan ott van az a mod 12-én a dokumentum azt kéri, hogy a szűrő annak érdekében, hogy nyissa ki. Jelenleg mintegy 100 ezen felsorolt és senki nem fog megnyitni a fájlt. Miután sok órát, amit nem tudok a mappa INOBFHSL, a Google nem adja vissza az eredmények és úgy tűnik, hogy ez nem létezik. Tudom, hogy nem. Úgy hallottam, hogy valaki egy ilyen mappát, és nem valaki tudja, hogyan lehet hozzáférni, igaz? Mert ha én meg tudom megnyitni a fájlt minden probléma nélkül. Nagyon köszönöm, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ön próbálta megnyitása a Windows Search, és gépelni a nevét, amit valójában a leckét terv? Vagy akár csak része a nevét. Ha úgy találja, nyisd ki, majd mentse el máshova, ha tudod, hol van, mint a My Documents, vagy Desktopot.
|
| |||
| |||
| Mint igen, de megpróbáltam minden keresés, minden fájl / mappa neve. Amire igazán szükség van tudni, hogyan lehet ezt INOBFHSL fájlt. Láttam, és tudom, hogy van-e. Mûvelsz nekem fej be ....... |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy ez rejtett. Ebben a mappában kattintson Eszközök -- Mappa Opciók -- Látvány Kattintson a rádió gombra a Rejtett fájlok és mappák.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta frissítése a legújabb verziójú Open Office Azt hiszem, hogy 2,4 ha van, próbálja leaveing hozzászólhass a fórum. Is fut egy registry tiszta, hogy oldja meg. ennek hiányában csak csináld, amit csinál, és mindent, beleértve a Windows újratelepítése a semmiből. a fórum itt http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Ha megnyitja a mellékletet, és nem ad ki Mentés másként ... akkor kerültek egy ideiglenes területre. Azt hiszem, végül is az ideiglenes fájl törlődik, ezért a visszatérés az alapértelmezett helyet, My Documents. A változások te is elveszett.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ja, akkor egészen jó. Az én hibám volt, hogy nem figyeltem, hogy a megfelelő formában ........ ![]() Ha kiválasztja a megfelelő formátumban menti, hogy a nagyon kicsi a különbség, hogy a dokumentumot, és könnyen lehet módosítani, és természetesen újranyitása .. Az egyetlen más hiba van a helyesírás-ellenőrző, amely alapértelmezés szerint az amerikai angol és időről időre típusától függően dokumentum van mentve, és nem engedi meg, hogy az alapértelmezett angol uk. Más, mint amit azt hiszem, elég jó ingyenes. Nagyon köszönöm, Keith. |