![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני משתמש כרגע פתוח לכל המשרד שלי תמלילים אבל יש רק בעיה סבלו מוזר. קיבלתי דואר אלקטרוני עם attatchment אשר היה לי המבוקש. את attatchment היה מערך שיעור ב-Word פורמט. אני מתכוון לשנות את החליפה שלי צרכים ולהמשיך הציל את זה כמו שאני עושה את זה. בסביבות ה -12 שינוי שמתי לב שזה עתה נשמר בתיקייה אני לא מזהה. זה נקרא INOBFHSL, בוודאי לא אני יצרתי תיקייה כיוון שהיא כוללת הרבה מאוד גדולים וחשובים קבצים וכו 'חשבתי על זה כלום. למחרת כאשר אני הולך לפתוח קובץ פתוח Office למותר ישר INOBFHSL ומאפשר לי לפתוח את האחרון עשיתי שינוי. היום אני הולך לפתוח קובץ ב OO וזה הולך ל 'המסמכים שלי', שם אמנם יש ה -12 עשיתי המשרד על מסמך זה מבקש מסנן כדי לפתוח אותו. יש בערך 100 כאלה רשומים ואף אחד תפתח את הקובץ. לאחר שעות רבות של ניסיון אני לא יכול לאתר את תיקיית INOBFHSL, גוגל לא מחזיר תוצאות והיא תופיע doesn't שהוא קיים. אני יודע שהיא עושה. האם שמעת על כל אחד כזה עושה תיקייה ושל כל אחד יודע איך אני יכול לקבל גישה אליו? כי כשאני בפנים אני יכול לפתוח את הקובץ ללא כל בעיה. Many thanks, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
האם ניסית לפתוח את Windows וחיפוש להקליד את השם של מה שאתה באמת קרא את מערך שיעור? או אפילו רק חלקים של השם. אם תמצא אותו, לפתוח אותו ולאחר מכן שמור את זה במקום אחר, שבו אתה יודע איפה זה, כמו את שולחן העבודה או המסמכים שלי.
|
| |||
| |||
| Thanx אבל כן ניסיתי כל חיפוש עם כל קובץ / תיקייה שם. מה אני באמת צריך לדעת הוא כיצד גישה זו INOBFHSL הקובץ. ראיתי אותו ואת יודעת שהוא שם. עושה לי הראש למערכת ....... |
|
| |||
| |||
| הוא יכול להיות מוסתר. בתיקייה לחץ על כלים -- תיקייה אפשרויות -- תצוגה לחץ על לחצן האפשרויות שלצד הצג קבצים ותיקיות מוסתרים.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| האם ניסית לעדכן לגרסה האחרונה של Office אני מאמין לפתוח את 2.4 אם יש לך ניסיון leaveing תגובה שלהם בפורום. גם להפעיל רישום נקי שעשויים לפתור את זה. אי זה פשוט לעשות מה שאני עושה הכל ולהתקין מחדש כולל חלונות מאפס. את הפורום הוא כאן http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| אם נפתח את הקובץ המצורף ולא להנפיק שמור כ ... ואז זה יהיה כבר מוצב בתוך זמנית באזור. אני מניח כי בסופו של דבר את הקובץ הזמני נמחק, ומכאן את חזרה את מיקום ברירת המחדל, המסמכים שלי. השינויים שביצעת תהיה אבד.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כן, אתה די צודק. זו הייתה אשמתי שלא לשלם תשומת לב העיצוב הנכון ........ ![]() אם אני בוחר את העיצוב הנכון שומר את זה עם הבדל קטן מאוד של המסמך והוא יכול להיות בקלות לשנות וכמובן reopened .. רק אחר באג יש לי תורנות הוא בודק אשר, כברירת מחדל, אנגלית אמריקאית מעת לעת בהתאם לסוג המסמך נשמר וכן יש לי לא יאפשר לי, כברירת מחדל, אנגלית בריטית. חוץ מזה אני חושב שזה די טוב, ללא תשלום. Many thanks, Keith. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| לא ניתן לפתוח מסמכים שנשמרו ב-Office 2007 לפתוח ב-Office 2003 | tolet | חבילות Office & Applications | 13 | ה -5 בחודש מרץ 2009 11:25 |
| פתוח Office תואם עם Microsoft Office | pinkypossum001 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st נובמבר 2008 08:13 |
| פתח את Office | SageMother | חבילות Office & Applications | 12 | 25 ספטמבר 2007 11:45 |
| פתח Office and Office mirco רך | ken979 | חבילות Office & Applications | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:22 |
| שרשרת כלים | |
| |