mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Open Office

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 23, 2008, 09:33
Donorų grupės

Default Open Office

Hi all,

Aš šiuo metu naudoja Open Office visų mano tekstų, bet ką tik patyrė keistą problemą. Gavau e-mail su attatchment kurį aš prašė. Attatchment buvo pamokos planas Word formatu. Aš kartą planą, kad atitiktų mano poreikius ir nuolat ją išgelbėti, kaip man tai padaryti. Maždaug 12 pakeitimas aš pastebėjau, kad ji yra i ¹ saugotas kataloge I nepripažino. Jis buvo vadinamas INOBFHSL, tikrai ne aplanke aš sukūriau, nes yra daugybė labai didelis ir svarbus failus ir tt minties nieko apie tai. Kitą dieną, kai aš einu atidaryti failo Open Office ji eina tiesiai į INOBFHSL ir leidžia man pradėti Paskutinis pakeitimas aš. Šiandien aš einu atidaryti failo oo ir ji eina į "Mano dokumentai", kur nors yra 12 mod aš ant dokumento, jis prašo už filtrą, kad ją atidaryti. Yra apie 100 iš išvardintų, ir nė vienas atidarys failą. Po daugelio valandų bando Negaliu rasti aplanke INOBFHSL, Google pateikia jokių rezultatų, ir atrodo, kad tai nepadės naujas. Žinau, kad tai veikia.
Ar kas nors girdėjote apie tokį aplanką ir jame kas nors žino, kaip galiu gauti prieigą prie jo? Nes kai aš jį galėčiau atidaryti failą be jokių problemų.

Many thanks,

Keith.
Old Gegužė 23, 2008, 11:53
Moderatorius Grupė

Default Open Office

Citata:
Originally Posted by carpious View Post
Hi all,

Aš šiuo metu naudoja Open Office visų mano tekstų, bet ką tik patyrė keistą problemą. Gavau e-mail su attatchment kurį aš prašė. Attatchment buvo pamokos planas Word formatu. Aš kartą planą, kad atitiktų mano poreikius ir nuolat ją išgelbėti, kaip man tai padaryti. Maždaug 12 pakeitimas aš pastebėjau, kad ji yra i ¹ saugotas kataloge I nepripažino. Jis buvo vadinamas INOBFHSL, tikrai ne aplanke aš sukūriau, nes yra daugybė labai didelis ir svarbus failus ir tt minties nieko apie tai. Kitą dieną, kai aš einu atidaryti failo Open Office ji eina tiesiai į INOBFHSL ir leidžia man pradėti Paskutinis pakeitimas aš. Šiandien aš einu atidaryti failo oo ir ji eina į "Mano dokumentai", kur nors yra 12 mod aš ant dokumento, jis prašo už filtrą, kad ją atidaryti. Yra apie 100 iš išvardintų, ir nė vienas atidarys failą. Po daugelio valandų bando Negaliu rasti aplanke INOBFHSL, Google pateikia jokių rezultatų, ir atrodo, kad tai nepadės naujas. Žinau, kad tai veikia.
Ar kas nors girdėjote apie tokį aplanką ir jame kas nors žino, kaip galiu gauti prieigą prie jo? Nes kai aš jį galėčiau atidaryti failą be jokių problemų.

Many thanks,

Keith.
Kaip labai keistai. Tai dar labiau keista, kad "Google" niekaip to aplanko pavadinimą aukcione.

Ar jūsų bandė atidaryti "Windows" paieškos ir rašyti tai, ką jūs iš tikrųjų ragino pamokų planas vardas? Ar net dalių vardą.

Jei radote tai, atidarykite jį ir įrašykite jį kitur, jei žinote, kur ji yra, pavyzdžiui, "Mano dokumentai ar darbastalio.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 23, 2008, 15:36
Donorų grupės

Default Open Office

Thanx, bet taip aš stengiausi kas su kiekvienu failo / aplanko vardą paiešką. Kas man tikrai reikia žinoti, kaip naudotis šia INOBFHSL failas. Mačiau jį ir žinau jis yra. Doin man galvos in .......
Old Gegužė 23, 2008, 15:43
Moderatorius Grupė

Default Open Office

Jį galima paslėpti.

Aplanke paspauskite Įrankiai -- Aplankas Funkcijos -- Vaizdas

Spauskite mygtuką šalia Rodyti paslėptus failus ir aplankus.

Old Gegužė 25, 2008, 15:26
Naujas Narys

Default Open Office

Jūs bandė atnaujinti į naujausią versiją "Open Office" Manau, jos 2.4 Jeigu turite pabandyti leaveing savo Forumas komentarą. Taip pat rodomi registro švarus, kad gali ją išspręsti. jei ne tik daryti tai, ką man daryti ir iš naujo viską, įskaitant "Windows" nuo nulio ".

savo forumo čia
http://support.openoffice.org/
Old Birželis 3, 2008, 10:48
Donorų grupės

Default Open Office

Jei atidarėte areštas ir ne problema Įrašyti kaip ... tada ji jau bus dedamas į laikiną srityje. Manau, kad galiausiai laikinas failas buvo ištrintas, todėl grįžti į numatytąją vietą, Mano dokumentai. Pakeitimus, kuriuos atlikote, bus prarasti.

Old Birželis 4, 2008, 01:34
Donorų grupės

Default Open Office

Taip, jūs teisūs. Tai buvo mano kaltė ne atkreipti dėmesį į tinkamą formatą ........
Jei aš pasirinksiu teisingai formatu, jis išsaugo labai mažas skirtumas dokumentas ir gali būti lengvai pakeista ir žinoma atnaujintas ..
Tik kitų klaidas man yra rašybos tikrintuvą, kuri bus numatytoji Amerikos anglų kartkartėmis, priklausomai nuo dokumento turiu išsaugoti ir neleis man nutylėjimą anglų UK tipo. Išskyrus, kad manau, tai gana gera nemokamai.

Many thanks,

Keith.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
Open Office yra suderinama su Microsoft Office pinkypossum001 Office Suites & Applications 2 Lapkritis 21, 2008 08:13
Open Office SageMother Office Suites & Applications 12 25 rugsėjis 2007 11:45
Open Office ir Mirco minkštas biuras ken979 Office Suites & Applications 2 Rugpjūtis 12, 2007 04:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.