![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš šiuo metu naudoja Open Office visų mano tekstų, bet ką tik patyrė keistą problemą. Gavau e-mail su attatchment kurį aš prašė. Attatchment buvo pamokos planas Word formatu. Aš kartą planą, kad atitiktų mano poreikius ir nuolat ją išgelbėti, kaip man tai padaryti. Maždaug 12 pakeitimas aš pastebėjau, kad ji yra i ¹ saugotas kataloge I nepripažino. Jis buvo vadinamas INOBFHSL, tikrai ne aplanke aš sukūriau, nes yra daugybė labai didelis ir svarbus failus ir tt minties nieko apie tai. Kitą dieną, kai aš einu atidaryti failo Open Office ji eina tiesiai į INOBFHSL ir leidžia man pradėti Paskutinis pakeitimas aš. Šiandien aš einu atidaryti failo oo ir ji eina į "Mano dokumentai", kur nors yra 12 mod aš ant dokumento, jis prašo už filtrą, kad ją atidaryti. Yra apie 100 iš išvardintų, ir nė vienas atidarys failą. Po daugelio valandų bando Negaliu rasti aplanke INOBFHSL, Google pateikia jokių rezultatų, ir atrodo, kad tai nepadės naujas. Žinau, kad tai veikia. Ar kas nors girdėjote apie tokį aplanką ir jame kas nors žino, kaip galiu gauti prieigą prie jo? Nes kai aš jį galėčiau atidaryti failą be jokių problemų. Many thanks, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Ar jūsų bandė atidaryti "Windows" paieškos ir rašyti tai, ką jūs iš tikrųjų ragino pamokų planas vardas? Ar net dalių vardą. Jei radote tai, atidarykite jį ir įrašykite jį kitur, jei žinote, kur ji yra, pavyzdžiui, "Mano dokumentai ar darbastalio.
|
| |||
| |||
| Thanx, bet taip aš stengiausi kas su kiekvienu failo / aplanko vardą paiešką. Kas man tikrai reikia žinoti, kaip naudotis šia INOBFHSL failas. Mačiau jį ir žinau jis yra. Doin man galvos in ....... |
|
| |||
| |||
| Jį galima paslėpti. Aplanke paspauskite Įrankiai -- Aplankas Funkcijos -- Vaizdas Spauskite mygtuką šalia Rodyti paslėptus failus ir aplankus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jūs bandė atnaujinti į naujausią versiją "Open Office" Manau, jos 2.4 Jeigu turite pabandyti leaveing savo Forumas komentarą. Taip pat rodomi registro švarus, kad gali ją išspręsti. jei ne tik daryti tai, ką man daryti ir iš naujo viską, įskaitant "Windows" nuo nulio ". savo forumo čia http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Jei atidarėte areštas ir ne problema Įrašyti kaip ... tada ji jau bus dedamas į laikiną srityje. Manau, kad galiausiai laikinas failas buvo ištrintas, todėl grįžti į numatytąją vietą, Mano dokumentai. Pakeitimus, kuriuos atlikote, bus prarasti.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip, jūs teisūs. Tai buvo mano kaltė ne atkreipti dėmesį į tinkamą formatą ........ ![]() Jei aš pasirinksiu teisingai formatu, jis išsaugo labai mažas skirtumas dokumentas ir gali būti lengvai pakeista ir žinoma atnaujintas .. Tik kitų klaidas man yra rašybos tikrintuvą, kuri bus numatytoji Amerikos anglų kartkartėmis, priklausomai nuo dokumento turiu išsaugoti ir neleis man nutylėjimą anglų UK tipo. Išskyrus, kad manau, tai gana gera nemokamai. Many thanks, Keith. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| Open Office | SageMother | Office Suites & Applications | 12 | 25 rugsėjis 2007 11:45 |
| Open Office ir Mirco minkštas biuras | ken979 | Office Suites & Applications | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:22 |
| Temos įrankiai | |
| |