mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old Maijs 23, 2008, 09:33
Donors Group

Default Open Office

Hi all,

Es šobrīd lietot Open Office visiem maniem vārdu apstrādes, bet tikai cietuši dīvaina problēma. Es saņēmu e-pastu ar attatchment kuru man bija lūgts. Attatchment bija mācību plāns Word formātā. Es izmaiņas plānu, lai apmierinātu savas vajadzības un nepārtraukti saglabāta tā kā man bija darīt. Apmēram 12 grozījumu es pamanīju, ka tas tika saglabāts mapē man neatzina. Tā sauca INOBFHSL, protams, ne mape I have created, jo tas satur daudz ļoti lieliem un svarīgiem failiem utt domas nekas no tā. Nākamajā dienā, kad es eju atvērt failu Open Office tā iet taisni uz INOBFHSL un ļauj man atvērt pēdējā modifikācija I did. Šodien es eju atvērt failu OO, un tā iet uz My Documents, kur gan ir 12 mod I did uz dokumentu, tā lūdz, lai filtru, lai to atvērtu. Ir ap 100 šādu sarakstā, un neviena nebūs atvērt failu. Pēc daudzām stundām mēģina es nevaru atrast mapi INOBFHSL, google atgriež ne rezultātus, un šķiet, ka tas doesn't exist. Es zinu, tas dara.
Vai ir kāds dzirdējis par šo mapi un vai kāds zina, kā es varu piekļūt tai? Jo, kad es to varu atvērt failu bez nekādas problēmas.

Many thanks,

Keith.
Old Maijs 23, 2008, 11:53
Moderator Group

Default Open Office

Quote:
Originally Posted by carpious View Post
Hi all,

Es šobrīd lietot Open Office visiem maniem vārdu apstrādes, bet tikai cietuši dīvaina problēma. Es saņēmu e-pastu ar attatchment kuru man bija lūgts. Attatchment bija mācību plāns Word formātā. Es izmaiņas plānu, lai apmierinātu savas vajadzības un nepārtraukti saglabāta tā kā man bija darīt. Apmēram 12 grozījumu es pamanīju, ka tas tika saglabāts mapē man neatzina. Tā sauca INOBFHSL, protams, ne mape I have created, jo tas satur daudz ļoti lieliem un svarīgiem failiem utt domas nekas no tā. Nākamajā dienā, kad es eju atvērt failu Open Office tā iet taisni uz INOBFHSL un ļauj man atvērt pēdējā modifikācija I did. Šodien es eju atvērt failu OO, un tā iet uz My Documents, kur gan ir 12 mod I did uz dokumentu, tā lūdz, lai filtru, lai to atvērtu. Ir ap 100 šādu sarakstā, un neviena nebūs atvērt failu. Pēc daudzām stundām mēģina es nevaru atrast mapi INOBFHSL, google atgriež ne rezultātus, un šķiet, ka tas doesn't exist. Es zinu, tas dara.
Vai ir kāds dzirdējis par šo mapi un vai kāds zina, kā es varu piekļūt tai? Jo, kad es to varu atvērt failu bez nekādas problēmas.

Many thanks,

Keith.
Cik ļoti dīvaini. Tas ir vēl jo vairāk dīvaini, ka Google ir absolūti nav sarakstus ka mapes nosaukumu.

Jūsu centās atvērt Windows Search un ierakstot nosaukumu, ko jūs patiesībā sauc savu nodarbību plānu? Un arī tikai daļu nosaukuma.

Ja Jums šķiet, atveriet to un pēc tam saglabājiet to kaut kur citur, kur jūs zināt, kur tas ir, piemēram, jūsu Mani dokumenti vai darbvirsmu.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 23, 2008, 15:36
Donors Group

Default Open Office

Thanx bet jā esmu mēģinājis katrā meklēšanā ar katru faila / mapes nosaukumu. Kas man tiešām ir nepieciešams zināt, kā piekļūt šai INOBFHSL failu. Es esmu redzējis un zinu, ka pastāv. Doin man galva iekšā .......
Old Maijs 23, 2008, 15:43
Moderator Group

Default Open Office

Vai tas ir slēpts.

Jo mape noklikšķiniet uz Rīki -- Mape Options -- Skats

Noklikšķiniet uz radio pogas blakus Show Hidden Files and Folders.

Old Maijs 25, 2008, 15:26
New Member Group

Default Open Office

Vai esat mēģinājuši atjaunināšanu ar jaunāko versiju Open Office Es uzskatu tās 2,4, ja jums ir mēģināt leaveing komentēt viņu forumā. Palaist arī reģistra tīru, kas var risināt. ja tā nav vienkārši darīt to, kas man jādara un pārinstalēt visu, ieskaitot logus no nulles.

viņu forums ir šeit
http://support.openoffice.org/
Old Jūnijs 3, 2008, 10:48
Donors Group

Default Open Office

Ja esat atvēris pielikumu un neizsniedza Saglabāt kā ... tad tas ir novietotas pagaidu vietu. Es domāju, ka galu galā pagaidu fails tika svītrots, tāpēc reversiju noklusējuma atrašanās vietu, Mani dokumenti. Veiktās izmaiņas tiks zaudētas.

Old Jūnijs 4, 2008, 01:34
Donors Group

Default Open Office

Yep, jums ir taisnība. Tā bija mana vaina, ka tā nav īpašu uzmanību pareizā formātā ........
Ja man jāizvēlas pareizā formātā tas ietaupa ļoti maz atšķirību, lai dokumentā, un to var viegli mainīt, un, protams, atkārtoti ..
Vienīgais bug man ir pareizrakstības pārbaudītāju, kas noklusējuma amerikāņu angļu valoda laikam atkarībā no dokumenta veidu Man ir saglabāti un neļaus man noklusējuma angļu Lielbritānijā. Izņemot, ka es domāju, ka tas ir diezgan labs, lai bez maksas.

Many thanks,

Keith.
Reply

Register

Bookmarks