![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Es šobrīd lietot Open Office visiem maniem vārdu apstrādes, bet tikai cietuši dīvaina problēma. Es saņēmu e-pastu ar attatchment kuru man bija lūgts. Attatchment bija mācību plāns Word formātā. Es izmaiņas plānu, lai apmierinātu savas vajadzības un nepārtraukti saglabāta tā kā man bija darīt. Apmēram 12 grozījumu es pamanīju, ka tas tika saglabāts mapē man neatzina. Tā sauca INOBFHSL, protams, ne mape I have created, jo tas satur daudz ļoti lieliem un svarīgiem failiem utt domas nekas no tā. Nākamajā dienā, kad es eju atvērt failu Open Office tā iet taisni uz INOBFHSL un ļauj man atvērt pēdējā modifikācija I did. Šodien es eju atvērt failu OO, un tā iet uz My Documents, kur gan ir 12 mod I did uz dokumentu, tā lūdz, lai filtru, lai to atvērtu. Ir ap 100 šādu sarakstā, un neviena nebūs atvērt failu. Pēc daudzām stundām mēģina es nevaru atrast mapi INOBFHSL, google atgriež ne rezultātus, un šķiet, ka tas doesn't exist. Es zinu, tas dara. Vai ir kāds dzirdējis par šo mapi un vai kāds zina, kā es varu piekļūt tai? Jo, kad es to varu atvērt failu bez nekādas problēmas. Many thanks, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jūsu centās atvērt Windows Search un ierakstot nosaukumu, ko jūs patiesībā sauc savu nodarbību plānu? Un arī tikai daļu nosaukuma. Ja Jums šķiet, atveriet to un pēc tam saglabājiet to kaut kur citur, kur jūs zināt, kur tas ir, piemēram, jūsu Mani dokumenti vai darbvirsmu.
|
| |||
| |||
| Thanx bet jā esmu mēģinājis katrā meklēšanā ar katru faila / mapes nosaukumu. Kas man tiešām ir nepieciešams zināt, kā piekļūt šai INOBFHSL failu. Es esmu redzējis un zinu, ka pastāv. Doin man galva iekšā ....... |
|
| |||
| |||
| Vai tas ir slēpts. Jo mape noklikšķiniet uz Rīki -- Mape Options -- Skats Noklikšķiniet uz radio pogas blakus Show Hidden Files and Folders.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši atjaunināšanu ar jaunāko versiju Open Office Es uzskatu tās 2,4, ja jums ir mēģināt leaveing komentēt viņu forumā. Palaist arī reģistra tīru, kas var risināt. ja tā nav vienkārši darīt to, kas man jādara un pārinstalēt visu, ieskaitot logus no nulles. viņu forums ir šeit http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Ja esat atvēris pielikumu un neizsniedza Saglabāt kā ... tad tas ir novietotas pagaidu vietu. Es domāju, ka galu galā pagaidu fails tika svītrots, tāpēc reversiju noklusējuma atrašanās vietu, Mani dokumenti. Veiktās izmaiņas tiks zaudētas.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Yep, jums ir taisnība. Tā bija mana vaina, ka tā nav īpašu uzmanību pareizā formātā ........ ![]() Ja man jāizvēlas pareizā formātā tas ietaupa ļoti maz atšķirību, lai dokumentā, un to var viegli mainīt, un, protams, atkārtoti .. Vienīgais bug man ir pareizrakstības pārbaudītāju, kas noklusējuma amerikāņu angļu valoda laikam atkarībā no dokumenta veidu Man ir saglabāti un neļaus man noklusējuma angļu Lielbritānijā. Izņemot, ka es domāju, ka tas ir diezgan labs, lai bez maksas. Many thanks, Keith. |
![]() |
|
| Bookmarks |