![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I wykorzystują obecnie Open Office dla wszystkich moich tekstu, ale już poniósł dziwny problem. Otrzymałem wiadomość e-mail z attatchment, które złożyły wniosek. W attatchment był plan lekcji w formacie word. I zmodyfikowała plan garnitur własne potrzeby i stale zapisywane jako robiłem tego. Na około 12 modyfikacji Zauważyłem, że był on zapisany w folderze nie uznają. To był nazywany INOBFHSL, na pewno nie mam folder utworzony, ponieważ zawiera wiele bardzo duże i ważne pliki itd. myśli nic to. Następnego dnia, kiedy idę do otwarcia pliku w Open Office to idzie prosto do INOBFHSL i pozwala mi się otworzyć ostatniej modyfikacji zrobiłem. Dzisiaj idę, aby otworzyć plik w OO i dojdzie do Moje dokumenty, gdzie chociaż istnieje 12 mod zrobiłem w dokumencie zwraca się na to filtr, aby go otworzyć. Istnieje około 100 tych wymienionych i żaden otworzy plik. Po wielu godzinach próby nie mogę zlokalizować folder INOBFHSL, Google zwraca żadnych wyników i okaże się, że nie robi istnieć. Wiem to. Czy słyszał jednego takiego folderu i nie jednemu mogę wiedzieć, jak uzyskać dostęp do niego? Bo kiedy jestem w nim mogę otworzyć plik bez problemu. Many Thanks, Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Wyraź swoją próbował otwarcia Windows Search oraz wpisując w imię tego, co faktycznie wezwał swój plan lekcji? Lub nawet tylko części nazwy. Jeśli znajdziesz go, otwórz ją, a następnie zapisać go gdzieś, gdzie wiesz, gdzie to jest, jak konto Moje dokumenty lub Pulpit.
|
| |||
| |||
| Thanx ale tak mam próbował każdego wyszukiwania z każdego pliku / nazwa folderu. Co naprawdę trzeba wiedzieć jak się do tego INOBFHSL pliku. Widziałem ją i wiedziałem, że tam jest. Doin mnie głowa cala ....... |
|
| |||
| |||
| Czy może to być ukryte. W folderze kliknij Narzędzia -- Folder Opcje -- Przeglądać Kliknij przycisk radiowy obok Pokaż ukryte pliki i foldery.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Pan próbował aktualizacji do najnowszej wersji Open Office 2.4 Wierzę jej, jeśli próby leaveing komentarz na ich forum. Również uruchomienie rejestru czyste, które mogą go rozwiązać. nie tylko, że to co robię i ponowna wszystko w tym okna od zera. ich forum jest tutaj http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Jeśli otwarte zajęcia i nie wydaje Zapisz jako ... następnie zostaną umieszczone w tymczasowym obszarze. Myślę, że ostatecznie pliku tymczasowego została usunięta, stąd powrót do lokalizacji domyślnej, Moje dokumenty. Zmiany dokonane zostaną utracone.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak, jest całkiem w prawo. To był mój błąd nie zwracając uwagę na prawidłowy format ........ ![]() Jeśli mogę wybrać odpowiedni format, to bardzo niewiele zapisuje różnicę do dokumentu i mogą być łatwo zmienione i oczywiście ponownie .. Jedynym innym błąd Mam jest sprawdzanie pisowni, które będą domyślnie American English od czasu do czasu w zależności od rodzaju dokumentu Mam zapisane i nie pozwoli mi domyślnie English UK. Inne niż to, I think it's a good for free. Many Thanks, Keith. |