mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old 23 mai 2008, 09:33
Grupul de donator

Default Open Office

Bună tuturor,

Am deschis în prezent, utilizarea de birou pentru toate cuvântul meu de procesare, dar au suferit doar o problemă de ciudat. Am primit un e-mail cu un attatchment care am solicitat-o. De attatchment a fost o lecţie plan în format Word. Am modificat de plan pentru a se potrivi cu propriul meu are nevoie de continuu şi aţi salvat-o ca am facut asta. La jurul a 12-Modificari am observat că acesta a fost de a fi salvate într-un dosar nu am recunosc. A fost numit INOBFHSL, cu siguranţă nu de un dosar Mi-am creat ca el conţine o mulţime de dimensiuni foarte mari şi importante de pe disc, etc Credeam că nimic din ea. A doua zi, când mă duc pentru a deschide fişierul în deschide birou merge direct la INOBFHSL şi permite de a-mi deschide ultima modificare am facut-o. Azi mă duc pentru a deschide fişierul în OO şi el se duce la My Documents, deşi în cazul în care nu există în mod de-a 12-am făcut cu privire la documentul le cere pentru un filtru, pentru a deschide. Există în jur de 100 din aceste enumerate şi nici unul nu se va deschide fişierul. După multe ore de încercat nu pot găsi folderul INOBFHSL, Google returnează rezultate şi nu s-ar părea că-l doesnt există. Stiu ca nu.
Nu are nici o auzit de un astfel de dosar si nici nu o ştiu cum pot avea acces la el? Pentru ca atunci cand sunt in ea nu pot deschide fişierul fără nici o problemă.

Multe mulţumiri,

Keith.
Old 23 mai 2008, 11:53
Moderator Group

Default Open Office

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de carpious View Post
Bună tuturor,

Am deschis în prezent, utilizarea de birou pentru toate cuvântul meu de procesare, dar au suferit doar o problemă de ciudat. Am primit un e-mail cu un attatchment care am solicitat-o. De attatchment a fost o lecţie plan în format Word. Am modificat de plan pentru a se potrivi cu propriul meu are nevoie de continuu şi aţi salvat-o ca am facut asta. La jurul a 12-Modificari am observat că acesta a fost de a fi salvate într-un dosar nu am recunosc. A fost numit INOBFHSL, cu siguranţă nu de un dosar Mi-am creat ca el conţine o mulţime de dimensiuni foarte mari şi importante de pe disc, etc Credeam că nimic din ea. A doua zi, când mă duc pentru a deschide fişierul în deschide birou merge direct la INOBFHSL şi permite de a-mi deschide ultima modificare am facut-o. Azi mă duc pentru a deschide fişierul în OO şi el se duce la My Documents, deşi în cazul în care nu există în mod de-a 12-am făcut cu privire la documentul le cere pentru un filtru, pentru a deschide. Există în jur de 100 din aceste enumerate şi nici unul nu se va deschide fişierul. După multe ore de încercat nu pot găsi folderul INOBFHSL, Google returnează rezultate şi nu s-ar părea că-l doesnt există. Stiu ca nu.
Nu are nici o auzit de un astfel de dosar si nici nu o ştiu cum pot avea acces la el? Pentru ca atunci cand sunt in ea nu pot deschide fişierul fără nici o problemă.

Multe mulţumiri,

Keith.
Cum foarte ciudat. Este şi mai ciudat că Google nu are absolut nici o Lista pentru că nume de dosar.

Have your încercat deschiderea Windows Căutare şi tastaţi în numele a ceea ce de fapt, numit lectia plan? Sau chiar doar o parte a numelui.

Dacă aţi găsit-o, deschide-l şi apoi salvaţi-o în altă parte, în cazul în care tu stii unde este, la fel ca dvs. My Documents sau Desktop.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 23 mai 2008, 15:36
Grupul de donator

Default Open Office

Thanx Da, dar am încercat fiecare căutare cu fiecare fişier / nume de dosar. Ce am nevoie sa stiu cum este de a accesa acest fişier INOBFHSL. Am văzut-o şi ştiu ce este acolo. -Mi faci capul inch .......
Old 23 mai 2008, 15:43
Moderator Group

Default Open Office

Ar putea fi ascunsă.

Într-un folder, faceţi clic pe Instrumente -- Folder Opţiuni -- Vedere

Faceţi clic pe butonul radio de lângă Afişează fişierele şi folderele ascunse.

Old 25 mai 2008, 15:26
Noile state Group

Default Open Office

Aţi încercat actualizarea la cea mai recentă versiune a deschis birou cred sale 2.4 dacă aţi încerca leaveing un comentariu în forum. De asemenea, rula un registru curate, care pot rezolva aceasta. nu doar că fac ceea ce fac şi reinstala totul de la zero, inclusiv Windows.

lor forum este aici
http://support.openoffice.org/
Old 3 iunie 2008, 10:48
Grupul de donator

Default Open Office

Dacă aţi deschis ataşamentul şi nu emite un Salvare ca ... apoi acesta va fi fost plasate într-o zonă temporară. Cred că în cele din urmă de fişier temporar a fost eliminat, în consecinţă, de revenire la locaţie implicită, Documentele mele. Schimbările pe care le va face s-au pierdut.

Old 4 iunie 2008, 01:34
Grupul de donator

Default Open Office

Da, esti destul de bine. A fost vina mea pentru ca nu atenti la formatul corect ........
Dacă aş alege formatul corect salvează-l cu foarte puţin diferenţa la documentul şi pot fi uşor modificat şi, desigur, redeschis ..
Singurul alt bug am este Verificator ortografic care va implicit la American engleză din timp în timp în funcţie de tipul de document am salvat si nu va permite-mi să implicit la engleză Marea Britanie. Altul decât cel în care cred că este destul de bun pentru liberă.

Multe mulţumiri,

Keith.
Reply

Register

Marcaje