menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old 23. mája 2008, 09:33
Darcu Skupina

Ahoj všetkým,

Aj v súčasnosti používanie otvoreného úradu pre všetky moje slovo spracovanie, ale práve utrpel podivný problém. Dostal som e-mail s attatchment ktorú som žiadal. V attatchment bol plán lekcie vo formáte Word. Som zmenil plán, aby vyhovoval mojim vlastným potrebám, a priebežne ukladané ako Dělal jsem to. Na zhruba 12. zmenu som si všimol, že bol uložený v priečinku jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určite nie zložku som vytvoril, pretože obsahuje veľa veľmi veľké a dôležité súbory atď myslenia nič z toho. Nasledujúci deň, keď jdu na otvorenie súboru v Open Office to ide rovno na INOBFHSL a umožňuje mi otvoriť poslednej zmeny som urobil. Dnes jdu otvoriť súbor v OO a to vedie k priečinku Dokumenty, kde aj keď je v 12. mod jsem na doklad, že sa spýta na filter, s cieľom otvoriť. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikto sa otvorí súbor. Po mnohých hodinách zkouším Nemôžem nájsť priečinok INOBFHSL, google vracia žiadne výsledky, a to by sa zdalo, že doesnt exist. Viem, že to robí.
Má niektorý počul také zložky a robí niektoré vedieť, ako môžem získať prístup k nej? Pretože, keď som v nej môžem otvoriť súbor bez problémov.

Mnohé Vďaka

Keith.
Old 23. mája 2008, 11:53
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal carpious View Post
Ahoj všetkým,

Aj v súčasnosti používanie otvoreného úradu pre všetky moje slovo spracovanie, ale práve utrpel podivný problém. Dostal som e-mail s attatchment ktorú som žiadal. V attatchment bol plán lekcie vo formáte Word. Som zmenil plán, aby vyhovoval mojim vlastným potrebám, a priebežne ukladané ako Dělal jsem to. Na zhruba 12. zmenu som si všimol, že bol uložený v priečinku jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určite nie zložku som vytvoril, pretože obsahuje veľa veľmi veľké a dôležité súbory atď myslenia nič z toho. Nasledujúci deň, keď jdu na otvorenie súboru v Open Office to ide rovno na INOBFHSL a umožňuje mi otvoriť poslednej zmeny som urobil. Dnes jdu otvoriť súbor v OO a to vedie k priečinku Dokumenty, kde aj keď je v 12. mod jsem na doklad, že sa spýta na filter, s cieľom otvoriť. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikto sa otvorí súbor. Po mnohých hodinách zkouším Nemôžem nájsť priečinok INOBFHSL, google vracia žiadne výsledky, a to by sa zdalo, že doesnt exist. Viem, že to robí.
Má niektorý počul také zložky a robí niektoré vedieť, ako môžem získať prístup k nej? Pretože, keď som v nej môžem otvoriť súbor bez problémov.

Mnohé Vďaka

Keith.
Ako veľmi podivné. Je ešte divné, že Google nemá absolútne žiadne záznamy, že názov zložky.

Vyjadrite svoj pokúsil otvorení Windows Search a zadaním názvu, čo vás skutočne vaša hodina plán? , Alebo aj len časť názvu.

Ak zistíte, že, otvorte ju a potom ho uložiť niekam inam, kde viete, kde je, ako priečinku Dokumenty alebo Desktop.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 23. mája 2008, 15:36
Darcu Skupina

Thanx, ale áno som sa pokúsil hľadať každý s každým súbor / názov zložky. Čo ma naozaj potrebujete vedieť je, ako pre prístup k tejto INOBFHSL súboru. Videl som to a viem, že tam je. Děláš mi hlavou palce .......
Old 23. mája 2008, 15:43
Moderátor skupiny

Mohol by to byť skryté.

V priečinku kliknite na Nástroje -- Zložka Voľby -- Pohľad

Kliknite na prepínač vedľa Zobrazovať skryté súbory a priečinky.

Old 25. mája 2008, 15:26
Nový člen skupiny

Skúšali ste aktualizáciu na najnovšiu verziu Open Office Verím svojej 2.4, ak ste si skúsiť leaveing komentár na ich fóra. Tiež spustení registra čisté, ktoré môžu vyriešiť. nie je to práve to, čo mám robiť a preinštalovať všetko, vrátane okien od nuly.

ich fórum je tu
http://support.openoffice.org/
Old 3. júna 2008, 10:48
Darcu Skupina

Ak ste si otvorili prílohu a nemali vydávať Uložiť ako ... potom bola umiestnená do dočasného priestoru. Myslím, že nakoniec dočasný súbor bol zmazaný, preto sa vracia do východiskovej polohy, Dokumenty. Zmeny, ktoré budú vykonané boli stratené.

Old 4. júna 2008, 01:34
Darcu Skupina

Áno, máte docela pravdu. Bola to moja chyba, ne dávať pozor na správny formát ........
Ak som si zvolil správny formát ušetrí s veľmi malým rozdielom v dokumente a možno ľahko meniť a samozrejme opätovné ..
Jedinou ďalšou chybu jsem je kontrola pravopisu, ktorá bude predvolená pre americká angličtina čas od času v závislosti od typu dokumentu som zachránil a nedovolí mi to predvolená English UK. Iné, než si myslím, že je to skôr dobrá zadarmo.

Mnohé Vďaka

Keith.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.