![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Aj v súčasnosti používanie otvoreného úradu pre všetky moje slovo spracovanie, ale práve utrpel podivný problém. Dostal som e-mail s attatchment ktorú som žiadal. V attatchment bol plán lekcie vo formáte Word. Som zmenil plán, aby vyhovoval mojim vlastným potrebám, a priebežne ukladané ako Dělal jsem to. Na zhruba 12. zmenu som si všimol, že bol uložený v priečinku jsem neuzná. To se říkalo INOBFHSL, to určite nie zložku som vytvoril, pretože obsahuje veľa veľmi veľké a dôležité súbory atď myslenia nič z toho. Nasledujúci deň, keď jdu na otvorenie súboru v Open Office to ide rovno na INOBFHSL a umožňuje mi otvoriť poslednej zmeny som urobil. Dnes jdu otvoriť súbor v OO a to vedie k priečinku Dokumenty, kde aj keď je v 12. mod jsem na doklad, že sa spýta na filter, s cieľom otvoriť. Existuje asi 100 z nich uvedené, a nikto sa otvorí súbor. Po mnohých hodinách zkouším Nemôžem nájsť priečinok INOBFHSL, google vracia žiadne výsledky, a to by sa zdalo, že doesnt exist. Viem, že to robí. Má niektorý počul také zložky a robí niektoré vedieť, ako môžem získať prístup k nej? Pretože, keď som v nej môžem otvoriť súbor bez problémov. Mnohé Vďaka Keith. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Vyjadrite svoj pokúsil otvorení Windows Search a zadaním názvu, čo vás skutočne vaša hodina plán? , Alebo aj len časť názvu. Ak zistíte, že, otvorte ju a potom ho uložiť niekam inam, kde viete, kde je, ako priečinku Dokumenty alebo Desktop.
|
| |||
| |||
| Thanx, ale áno som sa pokúsil hľadať každý s každým súbor / názov zložky. Čo ma naozaj potrebujete vedieť je, ako pre prístup k tejto INOBFHSL súboru. Videl som to a viem, že tam je. Děláš mi hlavou palce ....... |
|
| |||
| |||
| Mohol by to byť skryté. V priečinku kliknite na Nástroje -- Zložka Voľby -- Pohľad Kliknite na prepínač vedľa Zobrazovať skryté súbory a priečinky.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste aktualizáciu na najnovšiu verziu Open Office Verím svojej 2.4, ak ste si skúsiť leaveing komentár na ich fóra. Tiež spustení registra čisté, ktoré môžu vyriešiť. nie je to práve to, čo mám robiť a preinštalovať všetko, vrátane okien od nuly. ich fórum je tu http://support.openoffice.org/ |
|
| |||
| |||
| Ak ste si otvorili prílohu a nemali vydávať Uložiť ako ... potom bola umiestnená do dočasného priestoru. Myslím, že nakoniec dočasný súbor bol zmazaný, preto sa vracia do východiskovej polohy, Dokumenty. Zmeny, ktoré budú vykonané boli stratené.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno, máte docela pravdu. Bola to moja chyba, ne dávať pozor na správny formát ........ ![]() Ak som si zvolil správny formát ušetrí s veľmi malým rozdielom v dokumente a možno ľahko meniť a samozrejme opätovné .. Jedinou ďalšou chybu jsem je kontrola pravopisu, ktorá bude predvolená pre americká angličtina čas od času v závislosti od typu dokumentu som zachránil a nedovolí mi to predvolená English UK. Iné, než si myslím, že je to skôr dobrá zadarmo. Mnohé Vďaka Keith. |