мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Опен Оффице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 сви 2008, 09:33
Донаторска Група

Default Опен Оффице

Здраво свима,

Ја тренутно користите отворен уред за обраду свих мојих речи, али имају само претрпио стран проблем. Примио сам е-маил са којим сам имао аттатцхмент затражили. Тхе аттатцхмент је сат план у Уорд формату. Ја модификоване тако да одговарају план своје потребе и непрестано се чувају као што сам био то. Око 12. модифицатион приметио сам да је то се чувају у фасциклу нисам препознао. То је био назван ИНОБФХСЛ, сигурно не фолдер ја сам створио јер садржи јако пуно великих и важних датотека итд мисао ништа од тога. Следећи дан кад идем отворити датотеку у отворен уред иде равно до ИНОБФХСЛ и омогућава ми да се отвори Ласт модифицатион сам учинио. Данас идем да отворите датотеку у ОО и она одлази у Мы Доцументс, где иако је 12. мод сам на самом документу то затражи филтер како би се отворили. Постоји око 100 таквих и нико на листи ће се отворити датотеку. После много сати покуссавају Не могу пронаћи фасциклу ИНОБФХСЛ, Гоогле не враћа резултате и то ће се појавити да постоји. Знам то.
Да ли је ко чуо за таква фасцикле и ради ко зна како ја могу добити приступ за? Јер када сам ја у њему могу отворити фајл без проблема.

Много Хвала

Кеитх.
Old 23 сви 2008, 11:53
Модератор / ица групе

Default Опен Оффице

Куоте:
Оригиналлы Постед бы царпиоус View Post
Здраво свима,

Ја тренутно користите отворен уред за обраду свих мојих речи, али имају само претрпио стран проблем. Примио сам е-маил са којим сам имао аттатцхмент затражили. Тхе аттатцхмент је сат план у Уорд формату. Ја модификоване тако да одговарају план своје потребе и непрестано се чувају као што сам био то. Око 12. модифицатион приметио сам да је то се чувају у фасциклу нисам препознао. То је био назван ИНОБФХСЛ, сигурно не фолдер ја сам створио јер садржи јако пуно великих и важних датотека итд мисао ништа од тога. Следећи дан кад идем отворити датотеку у отворен уред иде равно до ИНОБФХСЛ и омогућава ми да се отвори Ласт модифицатион сам учинио. Данас идем да отворите датотеку у ОО и она одлази у Мы Доцументс, где иако је 12. мод сам на самом документу то затражи филтер како би се отворили. Постоји око 100 таквих и нико на листи ће се отворити датотеку. После много сати покуссавају Не могу пронаћи фасциклу ИНОБФХСЛ, Гоогле не враћа резултате и то ће се појавити да постоји. Знам то.
Да ли је ко чуо за таква фасцикле и ради ко зна како ја могу добити приступ за? Јер када сам ја у њему могу отворити фајл без проблема.

Много Хвала

Кеитх.
Како јако чудно. То је још више чудно да Гоогле има апсолутно ниједан огласи за тај назив фасцикле.

Хаве ыоур покушао отварања Уиндоус Претражите и куцате у име оно што стварно зове ваш час плану? Или чак само делови име.

Ако вам је, отворите га, а затим сачувајте га негде другде, где се зна где је, као што су Мы Доцументс или ваш Десктоп.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 23 сви 2008, 15:36
Донаторска Група

Default Опен Оффице

Тханкс, али да сам покушао тражи сваки са сваким филе / фолдер наме. Шта ЈА стварно треба да знате је како да бисте приступили овој ИНОБФХСЛ датотеку. Видео сам га и знам да је тамо. Радиш ми главу у. .......
Old 23 сви 2008, 15:43
Модератор / ица групе

Default Опен Оффице

Могао је бити скривен.

У фасциклу кликните на Алати -- Фолдер Опције -- Преглед

Кликните на радио дугме поред Прикажи скривене датотеке и фасцикле.

Old 25 сви 2008, 15:26
Нови члан групе

Default Опен Оффице

да ли сте покушали модернизација на најновију верзију отворен уред Вјерујем својих 2,4 ако сте пробати леавеинг коментар у њиховом форуму. Такође покрените Регистры чист да мај решити га. ако то није слућај само чинити оно што ми је чинити и наново Уиндоуси укључујући све од нуле.

њихов форум је овде
хттп://суппорт.опеноффице.орг/
Old 3. јуни 2008, 10:48
Донаторска Група

Default Опен Оффице

Ако сте отворили прилог и није издати Сачувај као ... онда ће се налазити на привременом простору. Мислим да је коначно привремених датотека била избрисана, овдашњи атавизам на подразумевану локацију, Мы Доцументс. Промене које сте направили неће имати био изгубљен.

Old 4. јуни 2008, 01:34
Донаторска Група

Default Опен Оффице

Ыеп, ви сте сасвим у праву. Ја сам крив за не плаћају боравишну таксу пажњу на исправан облик ........
Ако сам се одлучио за исправан формат он спрема са врло мало разлика на документ и лако се може мењати и наравно поново отворена ..
Једини други буг сам је спелл Цхецкер, који ће подразумевано Америцан Енглисх с времена на време, зависно од типа документа имам сачувана и неће допустити мене за дефаулт на енглески у Великој Британији. Друго него да мислим да је прилично добар за бесплатно.

Много Хвала

Кеитх.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц