az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Open Office

Reply

Konu Araçları
Old 23 Mayıs 2008, 09:33
Bağış Grubu

Default Open Office

Merhabalar,

Şu anda bütün kelime işlemci için değil, açık ofis kullanımı sadece garip bir sorun yaşadı var. Ben talep vardı bir attatchment bir e-posta aldım. Bu attatchment kelime biçiminde bir ders planı oldu. Ben plan ve kendi ihtiyaçlarına uygun olarak bu yaptığını sürekli olarak kaydedilir. Ben bu ben tanıyan didn't bir klasöre kaydediliyor fark ettim 12. değişiklik yaklaşık olarak. Bu çok büyük ve önemli dosyalar vs Düşünce şey çok içerir Bu INOBFHSL, elbette ben oluşturduğunuz bir klasör olarak adlandırıldı. Ertesi gün ben INOBFHSL için doğru gidiyor ve ben yaptığım son değişikliğin açık sağlar Open Office dosyasını açın gidin. Bugün OO dosyasını açmak için gidin ve Belgelerim gider burada her ne kadar var 12. I sipariş açmak için bir filtre sorar belgede mi Mod. Yaklaşık 100 bu listelenen ve hiçbir dosya açılır. Ben klasör INOBFHSL, google döner sonuç bulamadı çalışmakla birçok saat sonra ve bu doesnt var görünecektir. Bunu biliyoruz.
Herhangi birinin böyle bir klasörün duydum etti ve herhangi bir nasıl erişebilir biliyor? Çünkü ben de herhangi bir sorun olmadan dosya açabilir duyuyorum.

Many thanks,

Keith.
Old 23 Mayıs 2008, 11:53
Moderatör Grubu

Default Open Office

Alıntı:
Originally Posted by carpious View Post
Merhabalar,

Şu anda bütün kelime işlemci için değil, açık ofis kullanımı sadece garip bir sorun yaşadı var. Ben talep vardı bir attatchment bir e-posta aldım. Bu attatchment kelime biçiminde bir ders planı oldu. Ben plan ve kendi ihtiyaçlarına uygun olarak bu yaptığını sürekli olarak kaydedilir. Ben bu ben tanıyan didn't bir klasöre kaydediliyor fark ettim 12. değişiklik yaklaşık olarak. Bu çok büyük ve önemli dosyalar vs Düşünce şey çok içerir Bu INOBFHSL, elbette ben oluşturduğunuz bir klasör olarak adlandırıldı. Ertesi gün ben INOBFHSL için doğru gidiyor ve ben yaptığım son değişikliğin açık sağlar Open Office dosyasını açın gidin. Bugün OO dosyasını açmak için gidin ve Belgelerim gider burada her ne kadar var 12. I sipariş açmak için bir filtre sorar belgede mi Mod. Yaklaşık 100 bu listelenen ve hiçbir dosya açılır. Ben klasör INOBFHSL, google döner sonuç bulamadı çalışmakla birçok saat sonra ve bu doesnt var görünecektir. Bunu biliyoruz.
Herhangi birinin böyle bir klasörün duydum etti ve herhangi bir nasıl erişebilir biliyor? Çünkü ben de herhangi bir sorun olmadan dosya açabilir duyuyorum.

Many thanks,

Keith.
Ne çok garip. Daha Google bu klasöre isim hiç listeleri var garip.

Have Windows Arama açılış çalıştı ve gerçekte ders planı ne denilen adını yazmaya? Veya adını bile sadece parçalar.

Eğer, bu kadar açık ve sonra bulmak başka, neredesin nerede olduğunu biliyor kaydetmek için Belgelerim veya Masaüstü gibi.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 23 Mayıs 2008, 15:36
Bağış Grubu

Default Open Office

Thanx ama evet her dosya / klasör adı ile her arama çalıştılar. Gerçekten bilmeniz gerekenler bu INOBFHSL dosya erişim sağlamaktır. Ben ve orada olduğunu biliyorum gördük. Yapıyorsun bana kafa in .......
Old 23 Mayıs 2008, 15:43
Moderatör Grubu

Default Open Office

Bu gizli olabilir.

Bir klasörü tıklatın In Araçlar -- Klasör Seçenekler -- Bakış

Radyo düğmesini tıklayın yanındaki Gizli dosya ve klasörleri göster.

Old Mayıs 2008, 15:26 25.
Yeni Üye Grubu

Default Open Office

açık ofis i en son sürümüne güncellemeyi denedi varsa onların forumda Yorum leaveing deneyin ve 2,4 inanıyoruz. Aynı zamanda çözmek Mayıs temiz bir kayıt defteri çalıştırın. sadece ve sıfırdan pencereler dahil olmak üzere yeniden her ne yapmalıyım başarısız.

kendi forumu burada
http://support.openoffice.org/
Old 3 Haziran 2008, 10:48
Bağış Grubu

Default Open Office

Eğer ek açılmış bir konu değil mi Farklı kaydet ... daha sonra geçici bir alanda yer olacaktır. O da geçici dosya, bu nedenle varsayılan konumu için evirtim silindi, tahmin Belgelerim. Yaptığınız değişiklikler kayıp olacaktır.

Old 4 Haziran 2008, 01:34
Bağış Grubu

Default Open Office

Evet, sen çok haklısın. Bu doğru bir biçime ........ dikkat değil benim hatamdı
Eğer bu belge için çok az fark ile kaydeder kolayca değiştirilebilir ve tabii ki .. tekrar doğru bir biçim seçin
Ben sadece diğer hata da Amerikan İngilizce için zaman zaman ve kaydettiğiniz yaz İngiltere İngilizce varsayılan izin vermez belge türüne bağlı olarak varsayılan olan yazım kontrolü. Daha bu sanırım daha çok ücretsiz iyi Diğer.

Many thanks,

Keith.
Reply

Register

Bookmarks