менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 травня 2008, 09:33
Донор групи

Привіт всім,

В даний час я використовувати Open Office для всіх обробку моїх слів, але тільки відчув дивну проблему. Я отримав по електронній пошті з attatchment якому я просив. Attatchment був урок план у форматі Word. Я змінив план для задоволення моїх потреб і постійно врятував його, як я робив це. На близько 12 змін я помітив, що зберігаються в папці я не дізнався. Вона була названа INOBFHSL, звичайно, не папці я створив так як він містить багато дуже великих і важливих файлів і т.д., не замислюючись про це. На наступний день, коли я йду, щоб відкрити файл в Open Office вона йде прямо до INOBFHSL і дозволяє мені відкрити останні зміни я зробив. Сьогодні я йду, щоб відкрити файл у OO і вона виходить на "Мої документи", де не дивлячись на 12-й моді я зробив у цьому документі він просить для фільтру, з тим щоб відкрити його. Є близько 100 з них перераховані і ніхто не відкриє цей файл. Після багатьох годин намагався я не можу знайти папку INOBFHSL, Google не повертає результат, і створюється враження, що він не існує. Я знаю, що робить.
Лі хто чув про таку папки і не одне знаю, як я можу дістати до них доступ? Тому що коли я перебуваю в цьому я можу відкрити файл без проблем.

Many Thanks,

Кейт.
Old 23 травня 2008, 11:53
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав carpious View Post
Привіт всім,

В даний час я використовувати Open Office для всіх обробку моїх слів, але тільки відчув дивну проблему. Я отримав по електронній пошті з attatchment якому я просив. Attatchment був урок план у форматі Word. Я змінив план для задоволення моїх потреб і постійно врятував його, як я робив це. На близько 12 змін я помітив, що зберігаються в папці я не дізнався. Вона була названа INOBFHSL, звичайно, не папці я створив так як він містить багато дуже великих і важливих файлів і т.д., не замислюючись про це. На наступний день, коли я йду, щоб відкрити файл в Open Office вона йде прямо до INOBFHSL і дозволяє мені відкрити останні зміни я зробив. Сьогодні я йду, щоб відкрити файл у OO і вона виходить на "Мої документи", де не дивлячись на 12-й моді я зробив у цьому документі він просить для фільтру, з тим щоб відкрити його. Є близько 100 з них перераховані і ніхто не відкриє цей файл. Після багатьох годин намагався я не можу знайти папку INOBFHSL, Google не повертає результат, і створюється враження, що він не існує. Я знаю, що робить.
Лі хто чув про таку папки і не одне знаю, як я можу дістати до них доступ? Тому що коли я перебуваю в цьому я можу відкрити файл без проблем.

Many Thanks,

Кейт.
Як дивно. Це тим більше дивно, що Google не має абсолютно ніякого листинги для цього ім'я папки.

Ваш намагалися відкривати вікна пошуку та ввівши ім'я чого ви насправді називається ваш план уроку? Або навіть просто частина імені.

Якщо ви знайшли його, відкрийте його і потім зберегти її в іншому місці, де ви знаєте, де це, як "Мої Документи" або "робочого столу.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 23 травня 2008, 15:36
Донор групи

Thanx Так, але я старався всі пошукові запити з кожного файлу / папки. Що мені дійсно потрібно знати, як отримати доступ до цього файлу INOBFHSL. Я бачив її і знаю, що є. Doin мені голову дюйма .......
Old 23 травня 2008, 15:43
Модератор групи

Може бути, він знаходиться.

У папці натисніть на Інструменти -- Папка Опції -- Перегляд

Натисніть перемикач поруч із Показувати приховані файли та папки.

Old 25 травня 2008, 15:26
Нові члени групи

ви пробували оновлення до нової версії відкритої Я вважаю, що її служба 2.4, якщо у вас є спробувати leaveing коментар в форум. Також запустити реєстр чисту, які можуть вирішити її. Якщо цього не робити те, що я роблю, і все, в тому числі перевстановити Windows з нуля.

свій форум тут
http://support.openoffice.org/
Old 3 червня 2008, 10:48
Донор групи

Якщо ви відкрили прихильності і не видають Зберегти як ... Потім воно буде були поміщені в тимчасовій області. Я думаю, що в кінцевому результаті був виключений тимчасовий файл, отже, повернення в папку за замовчуванням, Мої документи ". Зроблені вами зміни буде втрачено.

Old 4 червня 2008, 01:34
Донор групи

Так, Ви абсолютно праві. Це була моя провина за не звертаючи увагу на правильний формат ........
Якщо я вибрав правильний формат вона зберігає з дуже маленькою різницею в документі і може бути легко змінена і, звичайно, знову ..
Інша помилка не тільки у мене є перевірка орфографії який за замовчуванням буде американська англійська час від часу в залежності від типу документа я врятував, а не дозволить мені за замовчуванням англійська Великобританії. Інше, ніж я думаю, це досить хороший безкоштовно.

Many Thanks,

Кейт.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.