![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт всім,
В даний час я використовувати Open Office для всіх обробку моїх слів, але тільки відчув дивну проблему. Я отримав по електронній пошті з attatchment якому я просив. Attatchment був урок план у форматі Word. Я змінив план для задоволення моїх потреб і постійно врятував його, як я робив це. На близько 12 змін я помітив, що зберігаються в папці я не дізнався. Вона була названа INOBFHSL, звичайно, не папці я створив так як він містить багато дуже великих і важливих файлів і т.д., не замислюючись про це. На наступний день, коли я йду, щоб відкрити файл в Open Office вона йде прямо до INOBFHSL і дозволяє мені відкрити останні зміни я зробив. Сьогодні я йду, щоб відкрити файл у OO і вона виходить на "Мої документи", де не дивлячись на 12-й моді я зробив у цьому документі він просить для фільтру, з тим щоб відкрити його. Є близько 100 з них перераховані і ніхто не відкриє цей файл. Після багатьох годин намагався я не можу знайти папку INOBFHSL, Google не повертає результат, і створюється враження, що він не існує. Я знаю, що робить. Лі хто чув про таку папки і не одне знаю, як я можу дістати до них доступ? Тому що коли я перебуваю в цьому я можу відкрити файл без проблем. Many Thanks, Кейт.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Ваш намагалися відкривати вікна пошуку та ввівши ім'я чого ви насправді називається ваш план уроку? Або навіть просто частина імені. Якщо ви знайшли його, відкрийте його і потім зберегти її в іншому місці, де ви знаєте, де це, як "Мої Документи" або "робочого столу.
|
|
|||
|
|||
|
Thanx Так, але я старався всі пошукові запити з кожного файлу / папки. Що мені дійсно потрібно знати, як отримати доступ до цього файлу INOBFHSL. Я бачив її і знаю, що є. Doin мені голову дюйма .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Може бути, він знаходиться.
У папці натисніть на Інструменти -- Папка Опції -- Перегляд Натисніть перемикач поруч із Показувати приховані файли та папки.
|
|||
|
|||
|
ви пробували оновлення до нової версії відкритої Я вважаю, що її служба 2.4, якщо у вас є спробувати leaveing коментар в форум. Також запустити реєстр чисту, які можуть вирішити її. Якщо цього не робити те, що я роблю, і все, в тому числі перевстановити Windows з нуля.
свій форум тут http://support.openoffice.org/ |
|
|
|||
|
|||
|
Якщо ви відкрили прихильності і не видають Зберегти як ... Потім воно буде були поміщені в тимчасовій області. Я думаю, що в кінцевому результаті був виключений тимчасовий файл, отже, повернення в папку за замовчуванням, Мої документи ". Зроблені вами зміни буде втрачено.
|
|||
|
|||
|
Так, Ви абсолютно праві. Це була моя провина за не звертаючи увагу на правильний формат ........
![]() Якщо я вибрав правильний формат вона зберігає з дуже маленькою різницею в документі і може бути легко змінена і, звичайно, знову .. Інша помилка не тільки у мене є перевірка орфографії який за замовчуванням буде американська англійська час від часу в залежності від типу документа я врятував, а не дозволить мені за замовчуванням англійська Великобританії. Інше, ніж я думаю, це досить хороший безкоштовно. Many Thanks, Кейт. |