![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Свалих тази програма, която носи много от инструментите ще намерите в MSWord и аз го обичам! Цената е прав твърде .... свободен. Не, аз не си на мястото, и това не е замислено като спам, но ако имате нужда от добър инструмент, без заплащане на Microsoft цените наистина предлагаме да проверите това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е много вярно Sage и аз също да осъзнаят, че не спам. :)
| |||
| |||
| Да, току що са изтеглили този и това е страхотно. Наистина удара плащат за MSWord това е сигурно. Аз силно го препоръчвам. Открих го, защото ми трябва за работата ми, че аз правя и не са имали проблеми с него. |
|
| |||
| |||
| Свалих я няколко месеца назад, и са били много впечатлени. Радвам се, че това е просто така ... използваеми, поради липса на по-добро описание. |
|
| |||
| |||
| Звучи страхотно. Случайно да имате Word от собствена, че жена ми трябва за много евтина цена, преди няколко години от стимул в работата. В противен случай ще бъда цял тя също. Дали тази програма отворени Word документи? |
|
| |||
| |||
| Доколкото знам, че няма половинка. |
|
| |||
| |||
| Ползвам Отворено офис на една от моите компютри. Единственият проблем, аз някога са имали е било откриването на сериозно formated Отворете офис документ в Word. Имаше някои разстояние проблеми, но нищо сериозно. Определено си струва цена:) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това спестява и отваря няколко формата и има. DOC за 95, 97, както и HTML, XML, RTF, starwriter, pocketword, TXT и като една от опциите. Той е като швейцарската армия нож. |
|
| |||
| |||
| Имам използва програмата и изключване за три или четири години насам. Аз просто не се комфортно с нея, но тя е по-добра алтернатива за службата. Както казвате вие не можете да победим цена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не използва тази си, въпреки че много хора са ми го препоръча. Може би трябва да имат поглед След като прочетете това, хубаво един часа момчета. :)
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да отворя. PUB Отвори файл в офиса? | sagheer | Офис Suites & Приложения | 1 | 6 юни 2009 06:04 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Е отворен офис, съвместими с Microsoft Office | pinkypossum001 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 ноември 2008 08:13 |
| Отвори ведомство | carpious | Офис Suites & Приложения | 6 | 4 юни 2008 01:34 |
| Отвори офис и mirco меки офис | ken979 | Офис Suites & Приложения | 2 | 12 Авг 2007 04:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |