![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I stáhli tento program, který nese mnoho nástrojů najdete v msword a I love it! V ceně je správné .... taky Zdarma. Ne, nemám vlastní stránky, a to není určena jako spam, ale pokud budete potřebovat dobrý nástroj bez placení Microsoft cen Opravdu doporučuji vám zkontrolovat to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je velmi pravdivé Sage a já také uvědomit, že nejste spam. :)
| |||
| |||
| Ano, právě tento stažený a je skvělý. Je určitě preferuje platit za msword to je jisté. Velmi doporučuji. Zjistil jsem, o tom, protože jsem potřeboval pro svou práci, že jsem to a neměla žádný problém s ním. |
|
| |||
| |||
| I stáhli ji před několika měsíci, a byly velmi zapůsobilo. Jsem rád, že to je jen tak ... použitelné, pro nedostatek lepšího popisu. |
|
| |||
| |||
| To zní skvěle. I stalo se slovo od apartmá, že moje žena dostala za velmi levné ceny před několika lety z motivaci v práci. Jinak bych se všichni nad ním taky. Se tento program otevřít Word dokumenty? |
|
| |||
| |||
| Pokud vím, že to mate. |
|
| |||
| |||
| Používám Open Office na jednom z mých počítačů. Jediný problém jsem kdy měl bylo otevření silně formated Open Office dokument ve Wordu. Tam byly některé mezery problémy, ale nic vážného. Rozhodně stojí za to cenu:) |
|
| |||
| |||
| Citace:
To šetří a otevírá několika formátech a má. Doc pro 95, 97, stejně jako HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword, txt a jako jednu z možností. Je to jako švýcarské armády nůž. |
|
| |||
| |||
| Jsem použil program pro vypnutí a po dobu tří nebo čtyř let. I just don't dostat nevadí, ale je lepší alternativou pro sadu Office. Jak říkáte vy nemůžete porazit cenu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy použit sám, i když řada lidí doporučila ji ke mně. Mohli si po přečtení tohoto Pěkný chlapi. :)
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| Open Office je kompatibilní s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikace | 2 | 21. listopadu 2008 08:13 |
| Open Office | carpious | Office & Aplikace | 6 | 4. června 2008 01:34 |
| Open Office a Mirco soft úřad | ken979 | Office & Aplikace | 2 | 12. srpen 2007 04:22 |
| Thread Nástroje | |
| |