![]() |
|
| |||
| |||
| Θα κατεβάσει το πρόγραμμα που φέρει πολλά από τα εργαλεία που θα βρείτε στο MSWord και I love it! Η τιμή είναι υπερβολικά .... δικαίωμα δωρεάν. Οχι, δεν είναι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας και αυτό δεν έχει το spam, αλλά αν χρειάζεστε ένα καλό εργαλείο, χωρίς την καταβολή της Microsoft τιμές πραγματικά προτείνουμε να ελέγξετε αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές φασκομηλιάς και καταλαβαίνω επίσης δεν είστε spamming. :)
| |||
| |||
| Ναι, ακριβώς αυτό το κατεβάσει και είναι awesome. Είναι σίγουρος για την καταβολή χτυπά MSWord σίγουρος για αυτό. I Συστήνουμε ιδιαίτερα αυτό. Έμαθα γι 'αυτό, γιατί αυτό χρειάζεται για τη δουλειά μου και να κάνω ότι δεν είχαν προβλήματα με αυτό. |
|
| |||
| |||
| I τηλεφορτωθούν αυτό πριν από μερικούς μήνες, και ήταν πολύ εντυπωσιασμένος. Είμαι ευτυχής για το ότι είναι ακριβώς έτσι ... χρηστικότητας, για την έλλειψη μια καλύτερη περιγραφή. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται υπέροχο. Τυχαίνει να έχει Word από την σουίτα ότι η γυναίκα μου πήρε για μια πολύ φτηνή τιμή πριν από λίγα χρόνια από ένα κίνητρο στην εργασία. Διαφορετικά, θα ήθελα να είναι όλα πολύ πάνω του. Μήπως αυτό το πρόγραμμα ανοιχτό έγγραφα του Word; |
|
| |||
| |||
| Απ 'όσο γνωρίζω, τι mate. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ Open Office σε έναν από τους υπολογιστές μου. Το μόνο πρόβλημα που έχω ποτέ ήταν το άνοιγμα ενός ιδιαίτερα διαμορφωμένο Open Office έγγραφο στο Word. Υπήρχαν ορισμένα διαστήματα θέματα, αλλά τίποτα δεν σοβαρό. Σίγουρα αξίζει την τιμή:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εξοικονομεί και ανοίγει πολλές μορφές, και έχει. Doc για 95, 97, καθώς και HTML, XML, rtf, starwriter, pocketword, txt και ως μία από τις επιλογές. Είναι όπως ένα ελβετικό μαχαίρι στρατού. |
|
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα και να σβήνουν για τρία ή τέσσερα χρόνια. Απλώς δεν έχουν άνετα με αυτό, αλλά είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το Office. Όπως είπατε, δεν μπορείτε να νικήσει την τιμή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ μη χρησιμοποιείται αυτό εγώ, μολονότι ορισμένα άτομα έχουν συνιστάται σε μένα. Μήπως πρέπει να έχουν φροντίσει για την ανάγνωση αυτής, μία ωραία παιδιά. :)
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Νοε 2008 08:13 |
| Open Office | carpious | Office Suites & Εφαρμογές | 6 | 4η Ιουν 2008 01:34 |
| Open Office και Mirco μαλακό γραφείου | ken979 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 12 Αυγ 2007 04:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |