manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2007, 11:36
Member Group

Default Open Office

Ja skinuti ovaj program koji nosi mnoge alate možete pronaći u MSWord i JA hatar Internet! U cijenu je pravo previše .... Free. Ne, ja ne posjedujete sajt i to ne kao spam, ali ako vam treba dobar alat bez plaćanja Microsoftovim cijenama JA stvarno predlažemo Vam ček ovaj vanjska strana.
Old 31 svi 2007, 11:40
Zabranjen Group

Default Open Office

To je vrlo istinita Sage i ja isto tako ostvariti niste spam. :)
U stvari ja ću ga u našoj Download sekciji, hvala za opominjanje mene.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 31 svi 2007, 14:39
Member Group

Default Open Office

Da, ovo sam samo preuzeli i to je Awesome. To sigurno pobjeđuje plaćanja MSWord to je sigurno. JA visoko preporučiti to. Otkrio sam o tome jer ja to potrebno za moj posao koji radim i imali nikakvih problema s njim.
Old 31 svi 2007, 20:44
Member Group

Default Open Office

Ja ga skinuti nekoliko mjeseci, te su vrlo impresioniran. Drago mi je da je upravo tako ... korisna, u nedostatku boljeg opisa.
Old 1. lipnja 2007, 09:59
Member Group

Default Open Office

Zvuči super. JA dogoditi se to imati Word od svita da je moja supruga je dobila za vrlo jeftina cijena prije nekoliko godina iz poticaj na poslu. Inače bih se svugdje ga previše.

Da li ovaj program otvoriti Word dokumente?
Old 1. lipnja 2007, 10:12
Zabranjen Group

Default Open Office

Dug kao JA znati Internet se pariti.
Old 1. lipnja 2007, 15:42
Novi član grupe

Default Open Office

Li koristiti Open Office na jednu od mojih kompjutera. Jedini problem sam ikada imala je otvaranje teško formated Open Office dokument u programu Word. Postojale su neke razmak pitanjima, ali ništa ozbiljnog. Definitivno vrijedi cijena:)
Old 2. lipnja 2007, 11:32
Member Group

Default Open Office

Quote:
Originally Posted by Taggart View Post
Zvuči super. JA dogoditi se to imati Word od svita da je moja supruga je dobila za vrlo jeftina cijena prije nekoliko godina iz poticaj na poslu. Inače bih se svugdje ga previše.

Da li ovaj program otvoriti Word dokumente?

Ona štedi i otvara nekoliko formata, a ima. Doc za 95, 97, kao i HTML, XML, rtf, starwriter, pocketword, txt i kao jedna od opcija.

To je poput švicarske vojske nožem.
Old 10 srp 2007, 21:41
Member Group

Default Open Office

Ja sam koristio i off program na tri ili četiri godine. JA pravedan dont 'dobiti komforan s njom, ali ona je bolja alternativa za Office. Kao što kažu da ne možete istukoše cijenu.
Old 11 srp 2007, 23:11
Donatorska Grupa

Default Open Office

Nikada nemojte koristiti ovu sebe iako je broj ljudi koji su ga preporučila za mene.

Mogao imati izgled nakon čitanje ovaj, lijepe jedan momci. :)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? sagheer Office & Applications 1 6. lipnja 2009 06:04
Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 tolet Office & Applications 13 5. ožujak 2009 11:25
Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office pinkypossum001 Office & Applications 2 21. studeni 2008 08:13
Open Office carpious Office & Applications 6 4. lipnja 2008 01:34
Open Office i Mirco soft ured ken979 Office & Applications 2 12. kolovoz 2007 04:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.