![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Letöltöttem ezt a programot, hogy a medvék számos eszközt talál a MSWord és I love it! Az ár jobb is .... Free. Nem, nem maga a helyszín, és ez nem a spam, de ha szükség van egy jó eszköz a kifizető a Microsoft árak Tényleg ajánlom, ezt nézd meg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nagyon igaz, a Sage és én is megvalósítani akkor nem spam. :)
| |||
| |||
| Igen, én csak letöltött ez és ez félelmetes. Ez biztosan veri fizet MSWord az biztos. Én nagyon ajánlom. Én találtam ki rá, mert szüksége volt rá az a dolgom, hogy én, és nem volt probléma vele. |
|
| |||
| |||
| Letöltöttem egy pár hónappal ezelőtt, és nagyon lenyűgözött. Örülök, hogy annyira ... használható, mert hiányzik a jobb leírását. |
|
| |||
| |||
| Jól hangzik. Történetesen, hogy a Word a suite, hogy a feleségem van egy nagyon olcsó ár, a pár évvel ezelőtt egy olyan ösztönző a munkában. Egyébként én lennék az egész is. Működik ez a program nyitva Word dokumentumokat? |
|
| |||
| |||
| Amennyire én tudom, hogy nem haver. |
|
| |||
| |||
| I use Open Office egyik számítógépemen. Az egyetlen probléma, amit valaha is volt már megnyitásáról erősen formázott Open Office Word-dokumentumot. Volt néhány olyan elhelyezésűnek problémák, de semmi komoly. Mindenképpen megéri az árát:) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy ment, és megnyílik több formátumban, és azt. Doc 95, 97, valamint a HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword és txt mint egy lehetőséget. Olyan, mint egy svájci hadsereg kést. |
|
| |||
| |||
| Nekem van használt a program be-és kikapcsolása, három vagy négy éve. Csak nem kap kényelmetlen, de ez egy jobb alternatíva a Hivatal gondoskodik. Ahogy mondják, nem verte meg az árát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem használta ezt a magam, bár több ember ajánlotta nekem. Lehet, hogy egy pillantást elolvasása után ez egy kedves fickó. :)