![]() |
|
| |||
| |||
| אני הורדתי את זה כי התוכנית דובים רבים מן הכלים למצוא MSWord ואני אוהב את זה! המחיר הנכון .... גם בחינם. לא, אני לא הבעלים של אתר זה לא נועד כדואר זבל, אבל אם אתה צריך כלי טוב בלי לשלם את המחירים של מיקרוסופט אני באמת ממליץ לך לבדוק את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נכון מאוד חכם ואני גם realise אתה לא דואר זבל. :)
| |||
| |||
| כן, אני פשוט להוריד את זה וזה מדהים. זה בטוח יכה MSWord משלם על זה על בטוח. אני מאוד ממליץ אותו. גיליתי על זה, כי הייתי צריכה את זה בשביל העבודה שלי אני עושה את זה ויש להם לא הייתה בעיה עם זה. |
|
| |||
| |||
| אני הורדתי אותה לפני מספר חודשים, ואת כבר מאוד התרשמתי. אני שמח שזה כל כך פשוט ... שמיש, עבור העדר תיאור טוב יותר. |
|
| |||
| |||
| זה נשמע נהדר. אני חייב לקרות Word של אשתי Suite כי יש לקבל מחיר זול מאוד, לפני כמה שנים מ תמריץ בעבודה. אחרת אני מעוניין להיות בכל זאת גם כן. האם זו תוכנית לפתוח מסמכי Word? |
|
| |||
| |||
| ככל שאני יודע זה חבר. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-Office פתח את אחד המחשבים שלי. הבעיה היחידה שיש לי אי פעם היה כבר פתיחת בכבדות formated פתח מסמך Office ב-Word. היו שם כמה רווחים בעיות, אבל שום דבר רציני. בהחלט שווה את המחיר:) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה חוסך ו נפתח בכמה פורמטים, ויש לו. Doc עבור 95, 97, וכן ה-HTML, XML, RTF, starwriter, pocketword, ו txt כאחד האפשרויות. זה כמו סכין הצבא השוויצרי. |
|
| |||
| |||
| יש לי תוכנית ב השתמשו לסירוגין במשך שלוש או ארבע שנים. אני פשוט לא מבין בנוח עם זה אבל זה טוב יותר חלופה ל-Office. כמו שאמרת אתה לא יכול להכות את המחיר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לעולם לא נעשה שימוש עצמי למרות כמה אנשים יש לי את זה מומלץ. אולי יש להשגיח לקרוא את זה, חבר 'ה נחמדים אחד. :)
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| לא ניתן לפתוח מסמכים שנשמרו ב-Office 2007 לפתוח ב-Office 2003 | tolet | חבילות Office & Applications | 13 | ה -5 בחודש מרץ 2009 11:25 |
| פתוח Office תואם עם Microsoft Office | pinkypossum001 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st נובמבר 2008 08:13 |
| פתח את Office | carpious | חבילות Office & Applications | 6 | 4th יוני 2008 01:34 |
| פתח Office and Office mirco רך | ken979 | חבילות Office & Applications | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:22 |
| שרשרת כלים | |
| |