![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš atsisiųsti šią programą, kad tenka daug įrankių rasti MSWord ir I love it! Turi teisę per .... Nemokama kainą. Ne, aš ne savo svetainę, o tai nėra skirta kaip šlamštas, bet jei turite gera priemonė, nemokėdami "Microsoft" kainos man tikrai pasiūlysime Jums check this out. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai labai teisinga Sage ir aš taip pat suvokti nesate šiukšlės. :)
| |||
| |||
| Taip, aš ką tik atsisiųstų tai ir jis yra nuostabus. Tai tikrai pranoksta mokėjimo už MSWord that's for sure. I highly recommend it. Aš sužinojau apie tai, nes man reikia kad mano darbas, kad aš ir neturėjo su tuo problemų. |
|
| |||
| |||
| I downloaded to prieš kelis mėnesius, ir buvo labai sužavėtas. Džiaugiuosi, kad jis būtų šiek tiek ... naudingas, dėl nepakankamo geriau aprašymas. |
|
| |||
| |||
| Skamba puikiai. Aš atsitikti, kad Word Suite, kad mano žmona gavo už labai pigiai keletą metų iš darbo paskatų. Kitu atveju būčiau viso to per daug. Ar ši programa atidaryti Word dokumentus? |
|
| |||
| |||
| Kiek aš žinau ji mate. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju "Open Office dėl vieno iš mano kompiuterio. Vienintelė problema man kada nors buvo pradėti labai paruoštas Open Office dokumentą "Word. Yra keletas klausimų, tarpai, bet nieko rimta. Tikrai vertas kainos:) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jis išsaugo ir atveria keliais formatais, ir turi. Doc 95, 97, taip pat kaip html, xml, rtf, starwriter, pocketword, ir txt kaip vieną iš variantų. Tai kaip Šveicarų armijos peilis. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju programą ir išjungti per trejus ar ketverius metus. I just don't get comfortable su ja, bet ji yra geresnė alternatyva už biurui. Kaip tu sakai you can't beat kainą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada nesinaudojo tai aš, nors keletas žmonių rekomendavo man. Gali turėti po to, kai skaitote šį pranešimą, nice one guys look. :)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| Open Office | carpious | Office Suites & Applications | 6 | 4 birželis 2008 01:34 |
| Open Office ir Mirco minkštas biuras | ken979 | Office Suites & Applications | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:22 |
| Temos įrankiai | |
| |