rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Open Office

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maj 2007, 11:36
Członek grupy

Default Open Office

Ściągnąłem ten program, który posiada wiele narzędzi można znaleźć w MSWord I love it! Cena jest zbyt prawo .... Wolny. Nie, nie z własnej witrynie i nie jest to jako spam, ale jeśli trzeba dobrym narzędziem Microsoft bez płacenia ceny naprawdę zalecamy Check this out.
Old 31 maj 2007, 11:40
Banned Grupa

Default Open Office

To jest bardzo prawdziwe Sage i ja również sobie nie są spamem. :)
W rzeczywistości będę umieszczać go w naszym Pobrania sekcji, dzięki za przypomnienie mnie.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 31 maj 2007, 14:39
Członek grupy

Default Open Office

Tak, tylko pobrać ten jest awesome. Na pewno bije płacenia za MSWord That's for sure. I highly recommend it. I dowiedziałam się o tym, bo to potrzebne dla mojej pracy, że robię i nie miał problemów z nim.
Old 31 maj 2007, 20:44
Członek grupy

Default Open Office

Ściągnąłem ją kilka miesięcy temu, i były pod wrażeniem. Cieszę się, że to tak ... użytkowej, z braku lepszego opisu.
Old 1. czerwiec 2007, 09:59
Członek grupy

Default Open Office

Brzmi świetnie. I stało się Word z pakietu że moja żona ma na bardzo tanich cen kilka lat temu z bodziec w pracy. Inaczej byłbym całej jej zbyt.

Czy ten program otwartych dokumentów programu Word?
Old 1. czerwiec 2007, 10:12
Banned Grupa

Default Open Office

O ile wiem to mate.
Old 1. czerwiec 2007, 15:42
Nowe państwa grupy

Default Open Office

Używam Open Office na jednym z moich komputerów. Jedyny problem mam kiedykolwiek został otwarcia mocno sformtowany Open Office dokument w programie Word. Było trochę problemów odstępów, ale nic poważnego. Zdecydowanie warto cena:)
Old 2. czerwca 2007, 11:32
Członek grupy

Default Open Office

Cytat:
Originally Posted by Taggart View Post
Brzmi świetnie. I stało się Word z pakietu że moja żona ma na bardzo tanich cen kilka lat temu z bodziec w pracy. Inaczej byłbym całej jej zbyt.

Czy ten program otwartych dokumentów programu Word?

To oszczędza i otwiera wiele formatów, i. Doc do 95, 97, jak i HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword, txt i jako jedna z opcji.

To jest jak nóż armii szwajcarskiej.
Old 10 lipca 2007, 21:41
Członek grupy

Default Open Office

Użyłem programu i wyłączyć na trzy lub cztery lata teraz. I just don't get wygodne, ale z nim jest lepszą alternatywą dla pakietu Office. Jak powiedzieć nie można pobić cenę.
Old 11. lipca 2007, 23:11
Grupa dawcy

Default Open Office

Nigdy nie korzystała z tej sobie chociaż liczba osób, które zalecił mi to.

Może mieć się po przeczytaniu tej, nice one guys. :)

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer