mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old 31 mai 2007, 11:36
Grupul de stat

Am descarcat acest program care poartă multe dintre instrumentele de care aveţi găsi în MSWord şi I dragoste it! Pretul este chiar prea .... Libera. Nu, eu nu sunt proprietarii site-ului şi acest lucru nu se intenţionează ca spam, dar, dacă aveţi nevoie de un bun instrument de plată fără a Microsoft preţurile Chiar sugerăm să vă verifica acest lucru.
Old 31 mai 2007, 11:40
Banned Group

Asta este foarte adevarat Sage şi de asemenea am dat seama ce nu sunt spam-ul. :)
De fapt am pus-o la noi in sectiunea Download-uri, multumesc pentru amintindu-mi.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 31 mai 2007, 14:39
Grupul de stat

Da, tocmai am descarcat de acest lucru şi este minunat. Este sigur bate MSWord plati pentru asta e sigur. Am foarte recomanda. Am aflat despre acest lucru pentru că am nevoie de ea pentru job-ul meu pe care am făcut şi nu au avut nici o probleme cu el.
Old 31 mai 2007, 20:44
Grupul de stat

Am descarcat de câteva luni în urmă, şi au fost foarte impresionat. Ma bucur ca este doar asa ca ... mai uşor de folosit, pentru lipsa de o mai bună descriere.
Old 1 iunie 2007, 09:59
Grupul de stat

Suna grozav. I se întâmplă să aibă Word din suita că soţia mea are o foarte ieftin preţ de câţiva ani de la un stimulent la locul de muncă. Altfel, as fi peste tot la fel.

Acest program deschide documentele Word?
Old 1 iunie 2007, 10:12
Banned Group

Din câte ştiu, n-are pereche.
Old 1 iunie 2007, 15:42
Noile state Group

Eu folosesc Open Office pe unul dintre computerele mele. Singura problema am avut-o vreodata a fost deschiderea unui puternic formated Open Office document în Word. Au existat unele probleme de spaţiere, dar nimic serios. Cu adevărat merită preţul:)
Old 2 iunie 2007, 11:32
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Taggart View Post
Suna grozav. I se întâmplă să aibă Word din suita că soţia mea are o foarte ieftin preţ de câţiva ani de la un stimulent la locul de muncă. Altfel, as fi peste tot la fel.

Acest program deschide documentele Word?

Se salvează şi se deschide mai multe formate, şi-a. Doc pentru 95, 97, cât şi HTML, XML, rtf, starwriter, pocketword, txt şi ca una dintre opţiuni.

E ca un elvetian armata cuţit.
Old 10 iulie 2007, 21:41
Grupul de stat

Am folosit acest program pe jos şi pentru o perioadă de trei sau patru ani. Eu doar nu te confortabil cu el, dar este o mai bună alternativă pentru Office. Aşa cum ai spus tu nu se poate bate de preţ.
Old 11 iulie 2007, 23:11
Grupul de donator

Niciodată nu a folosit această însumi, deşi un anumit număr de persoane au recomandat-o pentru mine.

Ar putea avea de a avea o privire după ce aţi citit acest lucru, un frumos baieti. :)

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.