![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am descarcat acest program care poartă multe dintre instrumentele de care aveţi găsi în MSWord şi I dragoste it! Pretul este chiar prea .... Libera. Nu, eu nu sunt proprietarii site-ului şi acest lucru nu se intenţionează ca spam, dar, dacă aveţi nevoie de un bun instrument de plată fără a Microsoft preţurile Chiar sugerăm să vă verifica acest lucru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta este foarte adevarat Sage şi de asemenea am dat seama ce nu sunt spam-ul. :)
| |||
| |||
| Da, tocmai am descarcat de acest lucru şi este minunat. Este sigur bate MSWord plati pentru asta e sigur. Am foarte recomanda. Am aflat despre acest lucru pentru că am nevoie de ea pentru job-ul meu pe care am făcut şi nu au avut nici o probleme cu el. |
|
| |||
| |||
| Am descarcat de câteva luni în urmă, şi au fost foarte impresionat. Ma bucur ca este doar asa ca ... mai uşor de folosit, pentru lipsa de o mai bună descriere. |
|
| |||
| |||
| Suna grozav. I se întâmplă să aibă Word din suita că soţia mea are o foarte ieftin preţ de câţiva ani de la un stimulent la locul de muncă. Altfel, as fi peste tot la fel. Acest program deschide documentele Word? |
|
| |||
| |||
| Din câte ştiu, n-are pereche. |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc Open Office pe unul dintre computerele mele. Singura problema am avut-o vreodata a fost deschiderea unui puternic formated Open Office document în Word. Au existat unele probleme de spaţiere, dar nimic serios. Cu adevărat merită preţul:) |
|
| |||
| |||
| Citat:
Se salvează şi se deschide mai multe formate, şi-a. Doc pentru 95, 97, cât şi HTML, XML, rtf, starwriter, pocketword, txt şi ca una dintre opţiuni. E ca un elvetian armata cuţit. |
|
| |||
| |||
| Am folosit acest program pe jos şi pentru o perioadă de trei sau patru ani. Eu doar nu te confortabil cu el, dar este o mai bună alternativă pentru Office. Aşa cum ai spus tu nu se poate bate de preţ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niciodată nu a folosit această însumi, deşi un anumit număr de persoane au recomandat-o pentru mine. Ar putea avea de a avea o privire după ce aţi citit acest lucru, un frumos baieti. :)