menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Open Office

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2007, 11:36
Člen Skupina

Default Open Office

I stiahli tento program, ktorý nesie mnoho nástrojov nájdete v msword a I love it! V cene je správne .... taky Bezplatne. Nie, nemám vlastné stránky, a to nie je určené ako spam, ale ak budete potrebovať dobrý nástroj bez platenia Microsoft cien Naozaj doporučuji vám skontrolovať to.
Old 31. mája 2007, 11:40
Banned Skupina

Default Open Office

To je veľmi pravdivé Sage a já tiež uvedomiť, že nie ste spam. :)
V skutočnosti som sa ju v našej sekcii Na stiahnutie, vďaka za pripomenutie mnou.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 31. mája 2007, 14:39
Člen Skupina

Default Open Office

Áno, práve tento stažený a je skvelý. Je určite preferuje platiť za msword to je isté. Velmi doporučuji. Zistil som, o tom, pretože som potreboval na svoju prácu, že som to a nemala žiadny problém s ním.
Old 31. mája 2007, 20:44
Člen Skupina

Default Open Office

I prevzali ju pred niekoľkými mesiacmi, a boli veľmi zapôsobila. Som rád, že to je len tak ... použiteľné, pre nedostatok lepšieho popisu.
Old 1. júna 2007, 09:59
Člen Skupina

Default Open Office

To znie skvele. I stalo sa slovo od apartmá, že moja žena dostala za veľmi lacné ceny pred niekoľkými rokmi z motiváciu v práci. Inak by som sa všetci nad ním taky.

Sa tento program otvoriť Word dokumenty?
Old 1. júna 2007, 10:12
Banned Skupina

Default Open Office

Pokiaľ viem, že to mate.
Old 1. júna 2007, 15:42
Nový člen skupiny

Default Open Office

Používám Open Office na jednom z mojich počítačov. Jediný problém som kedy mal bolo otvorenie silne formated Open Office dokument vo Worde. Tam boli niektoré medzery problémy, ale nič vážneho. Rozhodne stojí za to cenu:)
Old 2. júna 2007, 11:32
Člen Skupina

Default Open Office

Citácia:
Pôvodne Poslal Taggarte View Post
To znie skvele. I stalo sa slovo od apartmá, že moja žena dostala za veľmi lacné ceny pred niekoľkými rokmi z motiváciu v práci. Inak by som sa všetci nad ním taky.

Sa tento program otvoriť Word dokumenty?

To šetrí a otvára niekoľkých formátoch a má. Doc pre 95, 97, rovnako ako HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword, txt a ako jednu z možností.

Je to ako švajčiarskej armády nôž.
Old 10. júla 2007, 21:41
Člen Skupina

Default Open Office

Som použil program pre vypnutie a po dobu troch alebo štyroch rokov. I just don't dostat nevadí, ale je lepšou alternatívou pre balík Office. Ako vravíte vy nemôžete poraziť cenu.
Old 11. júl 2007, 23:11
Darcu Skupina

Default Open Office

Nikdy použiť sám, aj keď mnoho ľudí odporučila ju ku mne.

Mohli si po prečítaní tohto Pěkný chlapi. :)

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? sagheer Office & Aplikácie 1 6. júna 2009 06:04
Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 tolet Office & Aplikácie 13 5. marca 2009 11:25
Open Office je kompatibilný s Microsoft Office pinkypossum001 Office & Aplikácie 2 21. novembra 2008 08:13
Open Office carpious Office & Aplikácie 6 4. júna 2008 01:34
Open Office a Mirco soft úrad ken979 Office & Aplikácie 2 12. august 2007 04:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.