![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I stiahli tento program, ktorý nesie mnoho nástrojov nájdete v msword a I love it! V cene je správne .... taky Bezplatne. Nie, nemám vlastné stránky, a to nie je určené ako spam, ale ak budete potrebovať dobrý nástroj bez platenia Microsoft cien Naozaj doporučuji vám skontrolovať to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je veľmi pravdivé Sage a já tiež uvedomiť, že nie ste spam. :)
| |||
| |||
| Áno, práve tento stažený a je skvelý. Je určite preferuje platiť za msword to je isté. Velmi doporučuji. Zistil som, o tom, pretože som potreboval na svoju prácu, že som to a nemala žiadny problém s ním. |
|
| |||
| |||
| I prevzali ju pred niekoľkými mesiacmi, a boli veľmi zapôsobila. Som rád, že to je len tak ... použiteľné, pre nedostatok lepšieho popisu. |
|
| |||
| |||
| To znie skvele. I stalo sa slovo od apartmá, že moja žena dostala za veľmi lacné ceny pred niekoľkými rokmi z motiváciu v práci. Inak by som sa všetci nad ním taky. Sa tento program otvoriť Word dokumenty? |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ viem, že to mate. |
|
| |||
| |||
| Používám Open Office na jednom z mojich počítačov. Jediný problém som kedy mal bolo otvorenie silne formated Open Office dokument vo Worde. Tam boli niektoré medzery problémy, ale nič vážneho. Rozhodne stojí za to cenu:) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
To šetrí a otvára niekoľkých formátoch a má. Doc pre 95, 97, rovnako ako HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword, txt a ako jednu z možností. Je to ako švajčiarskej armády nôž. |
|
| |||
| |||
| Som použil program pre vypnutie a po dobu troch alebo štyroch rokov. I just don't dostat nevadí, ale je lepšou alternatívou pre balík Office. Ako vravíte vy nemôžete poraziť cenu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy použiť sám, aj keď mnoho ľudí odporučila ju ku mne. Mohli si po prečítaní tohto Pěkný chlapi. :)
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Open Office je kompatibilný s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikácie | 2 | 21. novembra 2008 08:13 |
| Open Office | carpious | Office & Aplikácie | 6 | 4. júna 2008 01:34 |
| Open Office a Mirco soft úrad | ken979 | Office & Aplikácie | 2 | 12. august 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |