![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја скинути овај програм који носи многе алате можете пронаћи у МСУорд и ЈА љубав то! У цену је право превише .... Фрее. Не, ја не поседујете сајт и то не као спам, али ако вам треба добар алат без плаћања Мицрософт ценама ЈА стварно предлажемо провјерити данашји вањска страна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је веома истинита саге и ја исто тако остварити нисте спам. :)
| |||
| |||
| Да, ово сам само преузели и то је Ауесоме. То сигурно побеђује плаћања МСУорд то је сигурно. ЈА високо препоручити то. Открио сам о томе јер ја то потребно за мој посао који радим и имали никаквих проблема са њим. |
|
| |||
| |||
| Ја га скинути неколико месеци, те су врло импресиониран. Драго ми је да је управо тако ... корисна, у недостатку бољег описа. |
|
| |||
| |||
| Звучи супер. ЈА догодити се за имати Уорд од пратња да је моја супруга је добила за врло јефтина цена пре неколико година из подстицај на послу. Иначе бих се свуда га превише. Да ли овај програм отворити Уорд документе? |
|
| |||
| |||
| Дуг као ЈА кноткле то се парова. |
|
| |||
| |||
| Ли користите Опен Оффице на једну од мојих компјутера. Једини проблем сам икада имала је отварање тешко форматед Опен Оффице документ у програму Уорд. Постојале су неке размак питањима, али ништа озбиљног. Дефинитивно важи цена:) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Она штеди и отвара неколико формата, а има. Доц за 95, 97, као и ХТМЛ, КСМЛ, ртф, старуритер, поцкетуорд, ткст и као једна од опција. То је попут швајцарске војске ножем. |
|
| |||
| |||
| Ја сам користио и офф програм на три или четири године. ЈА праведан донт 'добити комфоран са њом, али она је боља алтернатива за Оффице. Као што кажу да не можете истукоше цену. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никада немојте користити ову себе иако је број људи који су га препоручила за мене. Могао да има изглед након читање овај, лепе један момци. :)