![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я скачав цю програму, яка володіє багатьма інструментами ви знайдете в MSWord і я люблю його! Ціна права .... Безкоштовно. Ні, я не є власником сайту, і це не призначена як спам, але якщо вам потрібен хороший інструмент, не сплачуючи Microsoft цінах я дійсно пропоную вам перевірити це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дуже вірно Sage і я також розумію ви не спам. :)
| |||
| |||
| Так, я просто завантажив це і це Awesome. Він упевнений, б'є MSWord платять за це вже точно. Я дуже рекомендую його. Я дізнався про це, тому що це необхідно для моєї роботи, що я роблю, і не мав проблем з нею. |
|
| |||
| |||
| Я скачав кілька місяців тому, і були дуже вражені. Я радий, що це просто так ... надійніше, через брак кращого опису. |
|
| |||
| |||
| Це звучить більше. У мене є слово з почту, що моя дружина отримала за дуже дешевою ціною кілька років тому із стимулів в роботі. В іншому випадку я б усім теж. Ця програма є відкритою Word документи? |
|
| |||
| |||
| Наскільки я знаю, вона Mate. |
|
| |||
| |||
| Я використовую Open Office на одному з моїх комп'ютерів. Єдина проблема, я коли-небудь були в значній мірі відкриття Open Office відформатований документ в Microsoft Word. Були деякі питання, відстані, але нічого серйозного. Безумовно стоїть ціна:) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вона зберігає і відкриває кілька форматів, і має розширення. Doc на 95, 97, а також HTML, XML, RTF, StarWriter, pocketword, і TXT як один з варіантів. Це як швейцарський армійський ніж. |
|
| |||
| |||
| Я використовував програму і вимикається протягом трьох або чотирьох років. Я просто не освоїтесь з ним, але це кращий варіант для офісу. Як ви кажете, що не може бити ціною. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніколи не використовувати це сам, хоча кількість людей рекомендував мені його. Чи могли б подивитися після прочитання цього, Ніцца однієї хлопців. :)