![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én meg egy adatbázist, az osztály és nem a Microsoft hozzáférést. Valaki azt mondta nekem, hogy használatod Open Office, hogy hozzon létre egy adatbázist, és a Microsoft Access nyithat meg. Igaz ez? kérem, segítsen |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Igen, az OpenOffice tartalmazza somethign nevezett Base (kivéve, ha a név változott), ami egyenlő hozzáférés, és a weboldal tartalmaz MS Access támogatás (amely FYI egy törött SQL)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igen, Open Office tudja megnyitni a Microsoft Office dokumentumokat, és mentjük azokat, mint a Microsoft Office formátumban.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| "Felkészülés a telepítésre" ... a Microsoft Office minden alkalommal, amikor nyitva IE7! | Lukee12 | Office & Applications | 10 | 27. Szeptember 2007 16:15 |
| Az MS Office XP kompatibilis az MS Office 2000 | moonbug5 | Office & Applications | 1 | 20. augusztus 2007 06:24 |
| Open Office irodai és Mirco soft | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. augusztus 2007 04:22 |
| Téma eszközök | |
| |