![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам за направити базу података за класу и ЈА донт 'имати Мицрософт Аццесс. Неко ми је рекао да можете користити отворен уред за стварање базе података и Мицрософт Аццесс може отворити га. Да ли је то истина? угодити помоћ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Да, ОпенОффице сометхигн зове базе укључује (осим ако је променила име) што је еквивалент за приступ и према месту укључује МС Аццесс подршка (Вашу информацију која је сломљена СКЛ)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, отворити канцеларија могу отворити документе Мицрософт Оффицеа и сачувате их као Мицрософт Оффице формати.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| "Припрема за инсталирање" ... Мицрософт Оффице сваки пут кад отворите ИЕ7! | Лукее12 | Оффице & Апплицатионс | 10 | 27. сеп 2007 16:15 |
| МС Оффице КСП је компатибилан са МС Оффице 2000 | моонбуг5 | Оффице & Апплицатионс | 1 | 20 аугуст 2007 06:24 |
| Опен Оффице и Мирц софт канцеларија | кен979 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 12 аугуст 2007 04:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |