![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Χρησιμοποιώ το Office 2007 που βασίζεται σε Vista laptop. Έχω πολλά έγγραφα του Word 2003 (. Doc) από συναδέλφους και φίλους που get αποθηκεύονται σε My Documents και άλλα παρόμοια. Δεν μπορώ να τα ανοίξετε με διπλό κλικ - Θα πρέπει να ανοίξετε το Word 2007 και το πρώτο άνοιγμα του αρχείου με την ανοιχτή γραμμή. Αυτό δεν συμβαίνει με το Excel 2003 (XLS) αρχεία, που θα ξεκινήσει άμεσα. Δεν μπορώ να βρω κάτι στο Word 2007 για να αλλάξει αυτό. Δεν είναι το χειρότερο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά είναι mildy ερεθίζουν. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ Tim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πηγαίνετε στο control panel
πηγαίνετε στο προεπιλεγμένα προγράμματα και κάντε κλικ στο κουμπί "assotiate ένα αρχείο tipe ή protocall με μια αίτηση" επιλέξτε όλες τις παραλλαγές του. doc και να τους προς λέξη και στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Δεν εργασία, WINWORD έχω επιλέξει ως προεπιλεγμένη εφαρμογή, αλλά για κάποιο λόγο τώρα ανοίγει με Wordpad και μόνο δείχνει φορτίο αλαμπουρνέζικα! Δεν μπορεί να κερδίσει όλους τους |